SOUTĚŽ: Potěšte nejen své děti knihou Tradiční český rok s ilustracemi Josefa Lady

12.12.2018 | Zábava

Vánoce jsou časem, kdy většina rodin dodržuje řadu českých tradic. Víte ale, jaké zvyky jsou spojené s dalšími ročními obdobími? Nejen vy, ale hlavně vaše děti se to dozvědí díky knize Tradiční český rok od nakladatelství Bambook. Hrajte s námi o jednu z pěti těchto publikací s ilustracemi Josefa Lady!

Rádi byste dětem vyprávěli o českých tradicích? V této knize najdete nejen ty nejznámější svátky, zvyky a obyčeje, ale také známá lidová říkadla, pořekadla, písničky, pranostiky i vánoční a velikonoční koledy.

Dozvíte se spoustu zajímavostí o našich klasických symbolech, lidových pověrách či oblíbených dětských hrách, které neodmyslitelně patří k tradičnímu českému roku.

Prožijte a vychutnejte si rozkvetlé jaro, nádherné léto, barevný podzim i kouzelný zimní čas spolu s krásnými ilustracemi Josefa Lady.

Cena: 499 Kč

Více informací na www.grada.cz

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 5x knihu Tradiční český rok s ilustracemi Josefa Lady!

Stačí odpovědět na soutěžní otázku a odpověď poslat společně se jménem a adresou na e-mail redakce@bety.cz. Do předmětu mailu napište "LADA".

Otázka:

Bez jaké tradice si vaše rodina nedokáže představit vánoční svátky?

Soutěž probíhá od 12. do 19. prosince 2018

Vyhrává 5., 250., 500., 750. a 1000. odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde





Sledujte nás na sociálních sítích:

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat