SOUTĚŽ: Zažeňte vrásky pomocí Martiderm

19.12.2018 | Zábava

Věčně mladá pleť? To je jistě snem každé z nás… A přestože proces stárnutí úplně zastavit neumíme, existují přípravky, které nám mohou výrazně pomoci proces zpomalit a vznik vrásek oddálit. Hrajte s námi o jeden ze tří high tech přípravků premiové značky Martiderm

Ampule MARTIDERM PLATINUM PHOTO AGE jsou nabité 15% vitamínem C, UV filtry, antioxidačním komplexem a proteoglykany, které podporují tvorbu kolagenu. Skvěle hydratují, rozjasňují a vypínají pleť.

O co soutěžíme

MARTIDERM PLATINUM PHOTO AGE

Vitamínové ampule s UV filtrem proti stárnutí pokožky. Obsahují 15% vitamín C, antioxidační komplex & Proteum 89+ , patentovaný proteoglykan třetí generace. Podporuje produkci kolagenu, optimalizuje funkci pojivové tkáně a podporuje schopnost pokožky využívat vodu.

MARTI DERM Photo-Age Ampule pro všechny typy pleti intenzivně působí proti stárnutí pokožky. Hydratují, zpevňují a rozjasňují pokožku, napomáhají redukci vrásek. Zklidňují a regenerují pleť po letním slunění, chrání proti účinkům UV záření, působí jako depigmentační péče.

Lehká textura emulze uvnitř ampulek pleť příjemně osvěží a rychle se vstřebává. Jednoduchý a praktický aplikátor lze po prvním použití znovu uzavřít. Dermatologicky testováno.

Cena: 1 290 Kč

Více informací a nápovědu k soutěžní otázce najdete ZDE.

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 3x ampule Martiderm Platinum Photo Age!

Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a odpověď poslat společně se jménem a adresou na e-mail redakce@bety.cz. Do předmětu mailu napište "MLÁDÍ".

Otázka:

Ze které země pochází kosmetika Martiderm?
a)    z Islandu
b)    ze Španělska
c)    z Německa

Soutěž probíhá od 19. do 26. prosince 2018

Vyhrává 5., 500. a 1000. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde





Sledujte nás na sociálních sítích:

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat