Komentáře k článku

Ivana 04.02.2019

Na tomhle ulítává můj švagr. Do 20km pěšky nad (do 100km) na kole. Na kratší vzdálenosti bere i neteř a říkají tomu, že chodí "hledat domečky". Aspoň malá nesedí u PC a TV. Já osobně mám raději klasiku bez netu. S mapou, pěšky popř. se poposunout vlakem a tradááá. Není nad romantiku v přírodě a lepší balzám pro oči i duši neznám. Tak "Zdrávi došli"!

geocaching dnes komerční HNUS 04.02.2019

Dřív byl geocaching zadarmo CELÝ všechny kešky co lidi založili jste mohli hledat dnes musíte platit jinak vidíte jen pár kešek. A taky aplikace co byla doživotně zaplacená přestala fungovat a musíte používat novou kde se vám bez zaplacení všechny nezobrazí, přitom ty kešky založila komunita hráčů zdarma a nikdo jim za to neplatí...

Jarouch 04.02.2019

Jojo, vzít mobil a čučet do něj, tím ta procházka přírodou dostane úplně jinej rozměr. Samozřejmě je taky dobrý, když se nepohybujeme na pěšinách, nebo cestách, ale děláme novou vlastní, taky je pro přírodu dobré, když se při hledání ohýbají, či lámou větve, nadzvedávají se kameny, atd. Daleko lepší, je vzít si jen batoh a vyrazit podle turistických značek, maximálně s mapou v ruce. Ale to je problém doby, nemůžeme koukat moc dopředu, to není in.

David Míša Jarouch 04.02.2019

Zdravím. Tuto aktivitu provozuji už skoro 10 let a například v chráněných oblastech kešky buď být nesmí, nebo bez svolení správce ji revírník (osoba, která kešky před spuštěním kontroluje z hlediska pravidel) nemůže publikovat. Jasně vytvoří se pěšinka, kolikrát se pak i přespolní doví o místě tolik informací, kolik by z mapy nevyčetl (ty tam uvede zakládající hráč, který bydlí v oblasti a místo zná jako svou vlastní obuv). Díky GC jsem poznal mnoho míst. Stačí se nechovat neohleduplně k přírodě. I bez kešerů se najde dost lidí zakládajících v přírodě černé skládky. Lidi, které znám a hrají GC se nechovají neohleduplně. Neznám žádné "hovado".

Geojezek 04.02.2019

Nicnevypovídající článek. Kdyby si aspoň autor dal tu práci, našel tu správnou appku (c:geo, Locus), sdělil ,že se taky je třeba před hledáním zaregistrovat na web gc.com (dle vašeho popisu vyrazí natěšený hledač s appkou geocaching ven a teprve zjistí, že bez registrace se nikam nedostane).

Dobrý 04.02.2019

Och ty Běty......

Celestyn 03.02.2019

Opravte ten ... hashing.

Luboš 03.02.2019

Geocachng prosím. Malé upřesnění cache nejsou nebezpečné a bezpečné ale jednoduché nebo obtížné. A pokud nekdo jdoucí na obtížnou cache jde sám, bez patřičného vybavení a zkušeností nebo se neřídí instrukcemi autora nebo prostým selským rozumem (např. nepůjdu šplhat na strom za bouřky nebo silného větru atp) tak je to bezpečná zábava pro celou rodinu nebo jednotlivce.

Jirka 03.02.2019

*1* Ptáte se, co je "Geocashing"? Nic! Zkuste to aspoň správně napsat, když už o tom vůbec nic nevíte *14*

helus 03.02.2019

Chodím velmi ráda na procházky.

nea 03.02.2019

Procházky přírodou jsem milovala. Nebylo pro mě lepšího relaxu.

Marcela 02.02.2019

Ach jo, je to stejné, jako bych napsala článek o tom, že existují auta, mají 4 kola některá jsou modrá..............No nic. Když už chci zmiňovat nebezpečné keše, proč chybí popis atributů, terénu, obtížnosti......(hlavně, že jsou popsány rozměry keší).

Kacer 02.02.2019

Geocaching a cache ne caching a cashe.

Siraellen 02.02.2019

každý den ujdu 10 000 kroků

ovace 02.02.2019

bez procházek do přírody se neobejdu

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat