Kterých 8 testerek vyzkouší sušák Mixer 4 od Viledy

21.06.2019 | Zábava

Máte malý byt, a tak pro vás sušení prádla znamená zabarikádovat si pokoj sušákem, který spolehlivě zabere polovinu místnosti a většina členů domácnosti o něj zakopává? Tak s revolučním sušákem Mixer 4 od Viledy se vám to nestane! Je totiž několikaúrovňový, a tak na něj snadno pověsíte až 4 pračky prádla, aniž byste se museli rozloučit s plochou pokoje. Jste mezi testerkami, které se o tom přesvědčí na vlastní kůži?

Flexibilní čtyřúrovňový ocelový sušák na prádlo se sušící plochou až ze 4 praček. To je Mixer 4 od Viledy, který se neroztahuje do šířky, ale hezky „roste“ do výše, takže zabere mnohem méně místa než klasické sušáky.

A čím vším je Mixer 4 výjimečný? Je velmi flexibilní a má všestranné použití. Díky nezávislým roštům, které mohou být použity jako zcela otevřené (pro sušení dlouhých oděvů a delikátního prádla) nebo polosložené a přisunuté např. u stěny nebo radiátoru (pokud máte malé množství prádla a potřebujete ušetřit místo), získáte spoustu sušící plochy na minimu místa.

Dodatečné sušicí místo je možné získat díky držáku pro malé oděvy (jako jsou ponožky nebo spodní prádlo) a 2 věšákům pro ramínka. Otočná kolečka umožňují snadné přemisťování. Když se nepoužívá, lze ho snadno kompaktně složit a skladovat.

Sušicí plocha dosahuje 40 m; sušák zabírá minimum prostoru a současně maximálně využívá prostor pro sušení. Použitelný je i ve sprchovém koutě! Mixer 4 je navíc flexibilní díky speciálnímu kloubu: můžete využít poloviční, nebo plnou plochu sušáku. 8 nezávislých roštů vhodných pro sušení dlouhých oděvů. Možnost složení sušáku pro snadné skladování.

Které testerky se mohou těšit na sušák Mixer 4 od Viledy?

Balík se sušákem Vileda už je na cestě k těmto testerkám: Collina, JirinaM, Odetta a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat