Tip na výlet pro milovnice Barbie: Galerie DollsLand s 1 200 panenkami!

24.02.2012 | Zábava

Patříte mezi milovníky krásných panenek? Sbíráte je nebo se pohledem na ně jenom rádi kocháte? Pokud ano, pak se určitě vydejte do nově otevřené Galerie DollsLand v Praze.

Ve dvou sálech historického domu v Rytířské ulici č. 6 na vás ve 45 výstavních expozicích čeká přes 1 200 panenek Barbie a 3 000 jejich doplňků, 60 dopravních prostředků (kola, motorky, čtyřkolky, auta, limuzíny, letadla a karavany) pro Barbie a Kena. Součástí galerie je také sbírka 360 sběratelských Barbie s takovými skvosty, jako Barbie císařovna Josefína vyrobená v limitované edici 4 500 kusů pro celý svět. V galerii jsou k vidění i další sběratelské unikáty vyrobené v limitovaných celosvětových edicích od 3 550 do 10 000 kusů.

Mezi sběratelskými panenkami uvidíte známé postavy z řad hudebních i filmových hvězd Barbie jako Cher, Bond Girl, Marylin Monroe, Elvis Presley, Elizabeth Taylor nebo Shakira. Nechybějí ani slavné a oblíbené dětské filmové postavy Barbie v podobě Shreka, Harryho Pottera, Jacka Sparrowa a Angeliky z filmu Piráti z Karibiku a představitelů Twilight ságy.

Chloubou galerie je i nádherná kolekce sběratelských panenek Barbie Ferrari, doplněná modelem vozu Ferrari pro Barbie v měřítku 1:6. O tom, že Barbie není pouze „růžová princezna“ svědčí i kolekce Barbie Hard Rock a Barbie ve stylu hippie a mnoho dalších.

Malí návštěvníci uvidí různé pokojíčky pro panenky, 3 patrový dům pro Barbie a Kena, Barbie loď, letadlo, autíčka Barbie a další zajímavosti. Kromě Barbie a Kena si zde našli své místo i postavičky slavných studentů ze školy Monster High.

Galerii panenek Dolls Land najdete v centru Prahy v Rytířské ulici č. 6 v blízkosti stanice metra Můstek. Expozice je zde otevřena celoročně od pondělí do neděle v čase od 10:00 do 18:00. Některé ze sběratelských panenek Barbie a panenek Monster High je možné v galerii přímo zakoupit.

Galerie je bez problémů přístupná pro maminky s kočárky i vozíčkáře. Pro malé návštěvníky je zde připraven dětský koutek, kde lze malovat, sledovat Barbie příběhy nebo si zadovádět na některé z hudebních podložek.

Více informací na www.dollsland.eu

TIP Bety: Vyhrajte 10 VIP vstupenek na stálou výstavu panenek Barbie a Monster High







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat