Knižní tip: Jak získat sebedůvěru

Jak posílit svoji sebedůvěru? Jak si věřit i v obtížných obdobích? Klíčem k úspěchu je správné vnitřní nastavení, které je podmínkou přesvědčivého a suverénního vystupování.

V této praktické knížce s mnoha příklady najdete osvědčené techniky sebekoučování pro získání větší sebedůvěry. Na nemnoha stránkách získáte jasně formulovaný přehled hlavních aspektů, které mají na sebedůvěru vliv, a to v přehledném výkladu bez zbytečných slov.

Zjistíte, z čeho pramení nedostatek sebedůvěry a co se s tím dá dělat, jaký je váš skutečný vztah k sobě samým a k ostatním, jaké jsou vaše potřeby, co vám brání plně rozvinout své schopnosti a čeho se obáváte nebo jak na sobě stále pracovat, abyste si nově nabytou sebedůvěru udrželi.

Autorka Elke Nürnberger je obchodní ředitelkou německé poradenské společnosti Nürnberger GmbH. Pracuje jako vedoucí seminářů, mediátorka a instruktorka, mezi jejíž klienty patří mnohé velké podniky a vedoucí pracovníci.

Je také autorkou odborných publikací a článků, v nichž se věnuje tématům komunikace, konfliktů a vedení kolektivu.

Kniha je k dostání také v e-shopu nakladatelství Grada ZDE

Cena: 159 Kč
Rozsah: 108 stran
Autor: Elke Nürnberger






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat