Dárky nemusejí stát jmění. Tyto udělají radost i zadarmo

22.04.2019 | Zábava

Má někdo z vašich blízkých narozeniny nebo podobnou příležitost, která je hodná daru a vy stále nevíte, čím byste mu udělali radost? Hodnotu dárku nemusí vždy určovat číslovka na cenovce, někdy stačí dobrý nápad.

Kupony na přání

Jedním z dárků, které jsou nejen praktické, ale také potěší, je kuponová knížka přání. Výroba je jednoduchá, slepte tolik stránek, kolik chcete, aby kniha ve výsledku obsahovala kuponů, přidejte obálku z ozdobného papíru a vymyslete, k čemu bude moci obdarovaný kupony použít. Nabídnout můžete například umytí vozu, úklid celé domácnosti, luxusní večeři, romantický večer při svíčkách, vášnivý sex, výlet do přírody atd. Fantazii se meze nekladou. Až bude mít obdarovaný chuť využít něco z dárkového bloku, jednoduše stránku vytrhne a předá vám ji. Na vás je pak splnit úkol, který se na kuponu nachází.

Vzpomínka v obrazech

Dalším krásným dárkem je upomínkové album. Ať už se jedná o oslavu narozenin nebo výročí, můžete vytvořit knihu, do které vlepíte fotografie a připíšete důležité vzpomínky a okamžiky. U oslavenců bodují alba s fotkami od útlého dětství až po současnost, v knihách darovaných k výročí svatby se zase skvěle vyjímají fotografie ze společného života.

100 důvodů

Není nic hezčího, než slyšet, jak moc vás má někdo rád. O to víc, když je těch důvodů, proč vám na někom záleží, rovná stovka. Nebo víc? To už je na vás. Nastříhejte papírky na proužky a na každý z nich napište důvod, proč vám na druhém člověku záleží. Papírky pak srolujte do tenkých ruliček a vložte do dárkové krabičky. Vždy, když bude mít obdarovaný chuť dozvědět se, jak ho vnímá jeho okolí, sáhne si pro odpověď do krabičky.

V hlavní roli přátelé

Je skvělé, když se ve slavnostní den sejdou všichni přátelé a celá rodina. Bohužel, ne každému se zrovna hodí dohodnutý termín nebo má možnost se z rozličných důvodů dostavit a pogratulovat osobně. Obvolejte kamarády a poproste je o krátké video, ve kterém bude blahopřání a nějaký hezký vzkaz pro oslavence. Zapojte všechny přátelé, kolegy z práce i rodinu. Z jednotlivých videí pak vytvořte kompilaci, kterou vypálíte na DVD a věnujete oslavenci. Úspěch je zaručen.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
12 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat