Kterých 20 testerek vyzkouší kečupy HELLO v praktickém balení

13.05.2019 | Zábava

Sezóna opékání buřtů a grilování je konečně tady! Také si všechny ty dobroty, jako jsou masa, párky nebo špekáčky nedokážete představit bez kvalitního a hlavně chutného kečupu? Pak právě vám bylo určeno naše testování kečupů HELLO. Usmálo se na vás štěstí při výběru testerek?

Praktické balení kečupu HELLO v 200gramové "kapsičce" je ideální na výlety, chaty nebo dovolené. Nezabere totiž mnoho místa a jen tak se nerozbije. Navíc díky němu už nebudete muset řešit, co s ním, pokud jej nestihnete včas spotřebovat (takže už žádné zbytečné plýtvání potravinami).

Na 100 gramů kečupu HELLO bylo použito 165 gramů těch nejlepších a zralých rajčat, jež zaručí jeho neopakovatelnou lahodnou chuť. Navíc v tomto kečupu nenajdete žádné konzervační látky. Kečupy jsou totiž sterilovány.

Tento postup uchování potravin má ovšem ještě jednu důležitou výhodu. V rajčatech se nachází lykopen, silný antioxidant, který je účinný v boji proti volným radikálům. Snadněji se přitom uvolňuje z rajčat při vyšší teplotě, proto tepelně opracovaná rajčata v kečupu obsahují větší množství této látky.

200gramové balení kečupu HELLO seženete v prodejnách Billa.

Které testerky se mohou těšit na kečupy HELLO?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jakou dobrotu si bez kečupu nedokáží představit.

Balíček s jemným a ostrým kečupem HELLO už je na cestě k těmto testerkám: Ann, kokyna, Nugy a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat