Výzva pro jedlíky: Pokoříte 2kilový burger nebo dvacet kopečků zmrzliny?

04.06.2019 | Zábava

Pokud máte rádi cestování, dobré jídlo a jste soutěživí, měli byste začít balit kufry. Pár majitelů restaurací v různých koutech světa vymyslelo pro své zákazníky akce, při kterých si nejen nacpete břicho až k prasknutí, ale pokud se vám podaří jejich porci spořádat, čeká vás příjemná odměna. Dokáže to ale jen málokdo.

Šli byste do toho?

Obří hamburger

Máte rádi hamburgery? Tak se vydejte na cestu do Velké Británie, kde vám v restauraci Over The Flames nabídnou ten největší. Obsahuje tři kila masa, půl kila sýra, dvě cibule, tři rajčata, jeden hlávkový salát, pořádnou porci majonézy a to vše je ukryto v obrovské housce o průměru třicet centimetrů. Jestliže se vám tohoto obra podaří sníst, nemusíte platit útratu, a navíc dostanete přibližně 6000 korun jako odměnu. Zatím se to ale nikomu nepodařilo.

Řízek jako sloní ucho

Podnik Schnitzelhuber v německém Düsseldorfu nabízí milovníkům smažených pokrmů podobnou výzvu. V tomhle případě ale místo hamburgeru přistane na vašem stole řízek, který měří přes jeden metr. Pokud řízek spořádáte, dostanete odměnu 100 eur. To není zas tolik, aby to vykompenzovalo následný žaludeční záchvat, přesto se o to lidé pravidelně pokoušejí.

Sladká nálož

Jestliže dáváte přednost sladkým dobrotám, navštivte některou z poboček Ben & Jerry's, které jsou vyhlášené svými úžasnými zmrzlinami a zde si objednejte takzvaného Vermonstra. Ten se skládá z dvaceti kopečků zmrzliny, deseti hrstí oříšků, čtyř banánů, tří sušenek, jednoho obřího brownie, osmi lžic horké čokolády nebo karamelu a spousty šlehačky. Jestliže celý obsah mísy skončí ve vašem žaludku, dostanete voucher na zmrzlinu zdarma po celý rok. Otázka je, zda po takové náloži vůbec ještě někdy budete mít chuť.

Pizza jako kolo od vozu

V irském Dublinu na vás čeká výzva v podobě obří pizzy. Ta měří v průměru přes osmdesát centimetrů a je nutné ji sníst v časovém limitu třiceti minut. Aby toho nebylo málo, je třeba ji zapít dvěma mléčnými koktejly. Jestli se vám to podaří, odejdete o pět set euro bohatší.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat