Kterých 30 testerek vyzkouší vlasovou péči od Yves Rocher

10.07.2019 | Zábava

Potřebovaly by vaše vlasy vzpruhu? Pak právě pro vás je určeno naše testování, v němž 30 testerek vyzkouší produkty jedné ze tří úžasných řad péče o vlasy Yves Rocher! Stala jste se jednou z těch šťastných?

Letos zašli odborníci Yves Rocher ještě dále a vyvinuli produktovou řadu s výjimečně šetrným a snadno biologicky odbouratelným složením. Obsahuje vysoké procento přírodních složek a extra účinnou aktivní látku v podobě fruktanů z agáve. Naopak zde nenajdete silikony, obtížně biologicky odbouratelné polymery a další látky škodlivé pro planetu. V ekologickém přístupu nezaostávají ani flakony, které jsou recyklovatelné a vyrobené ze 100% recyklovaného plastu.

Zvolili modré agáve, které v režimu ekologického zemědělství pěstuje v Mexiku jeden z dodavatelů této francouzské kosmetiky již od roku 1998. Odborníci z Yves Rocher odhalili tajemství agave tequilana neboli Weberova modrého agáve přímo v oblasti jeho původu: jedná se o vysoký obsah fruktanů, které představují pro rostliny zdroj energie. Fruktany z agáve, v kosmetice dosud nevídaná aktivní látka, působí tam, kde vlasy berou veškerou svou sílu, tedy přímo ve vlasové pokožce. Díky jejich schopnosti zdvojnásobit mikrocirkulaci je vlasový kořínek lépe vyživován a vlasy jsou pak silnější a krásnější.

Regenerační řada

Nová regenerační řada na vlasy od Yves Rocher přináší unikátní kombinaci fruktanů z agáve a jojobového oleje pro poškozené, oslabené a lámavé vlasy.

Vlasy jsou regenerované, odolnější a mohou lépe čelit vnějším vlivům.

Řada pro lesklé vlasy

Nová řada pro lesklé vlasy od Yves Rocher přináší unikátní kombinaci fruktanů z agáve a výtažky z měsíčku pro vlasy bez lesku.

Po použití jsou vlasy lesklé a plné života. Vhodné pro všechny typy vlasů.

Detoxikační řada na vlasy

Detoxikační řada ochrání vlasy před znečištěným ovzduším a nechává vlasy dýchat! Obsahuje výtažek ze semen moringy, rostliny známé díky svým schopnostem vázat na sebe nečistoty.

V kombinaci s výtažky z fruktanů agáve přináší dokonalou péči o vlasy zatížené znečištěným městským prostředím.

Které testerky se mohou těšit na produkty Yves Rocher?

Balíček s vlasovou péčí od Yves Rocher už je na cestě k těmto testerkám: Lenourecek, PajusF, ladouch a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat