Kterých 10 testerek vyzkouší funkční pamlsky pro psy Brit Functional Snack

15.08.2019 | Zábava

Psi jsou mlsouni a nejrůznější pamlsky jednoduše milují. Ať už na procházce, během tréninku nebo doma na gauči, drobná dobrota je potěší v podstatě vždy. Abyste mohli svého psího parťáka odměňovat chutnými, a hlavně zdravými pochoutkami, přišla značka Brit s pamlsky Brit Functional Snack. Usmálo se na vás štěstí při výběru testerek těchto pamlsků?

Pamlsky Brit Functional Snack jsou funkční poloměkké, masité pochoutky, které slouží zároveň jako zdraví prospěšné doplňky psího jídelníčku. Každá z deseti receptur je jiná a plní svou specifickou funkci, čemuž odpovídá také její složení.

Pochoutky obsahují unikátní druhy proteinů, které byly v jednotlivých recepturách voleny s ohledem na jejich zdravotní účinky a jsou kombinovány s dalšími zdraví prospěšnými dary přírody. Jako pojivo slouží v pamlscích čočka a dýně, zatímco obiloviny jsou naprosto vyloučeny. Pejsci si tak mohou pochutnat na lahůdkách jako krevety, losos, sleď, jehněčí, mořští korýšci, hmyz, šunka, oliheň, jelen či králík, doplněných lahodným ovocem či bylinkami.

Každá receptura navíc obsahuje funkční složky – výtažek z cukrového melounu, který poskytuje tělu vysoce účinnou ochranu proti volným radikálům, prebiotika udržující zdraví střevní mikroflóry, dýni bohatou na vlákninu, kolagen, jež slouží jako stimulant růstu buněk chrupavky a regeneruje pohybový aparát a fulvinové kyseliny podporující trávení a imunitu.

Funkční pamlsky jsou vhodné jako chutný doplněk stravy a mohou být současně podávány i v kombinaci se speciální klinickou dietou dle funkce a potřeby.

Nové funkční pamlsky potěší psí mlsouny od štěňátek až po psí seniory.

  • Těm nejmenším a kojícím fenkám jsou určeny snacky Mineral s kelpou zajišťující minerály pro správný růst a podporu kostí.
  • Aktivní pejsci si zase pochutnají na variantách Recovery s rakytníkem
  • a Endurance s banánem, které pomáhají urychlit regeneraci po sportu a udržet psí sportovce ve správné tělesné kondici.
  • Pro cvalíky jsou ideální pamlsky Light s papájou.
  • Na potřeby všech chlupáčů obecně poté reagují snacky Mobility s ananasem, které podporují klouby a chrupavky.
  • Imunity se zázvorem prospívají imunitě.
  • Antiparazitární Antiparasitic jsou obohaceny heřmánkem.
  • Protistresové Antistress obsahují konopí.
  • O lesklou srst a zdravou pokožku se stará varianta Skin and Coat s kokosem.
  • Pamlsky Dental s rozmarýnem zase pečují o zuby a brání dásně proti zubnímu kameni.

Které testerky se mohou těšit na produkty Brit Functional Snack?

Balíček s funkčními pamlsky Brit už je na cestě k těmto testerkám: Maartinka, Sametka, lucier a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:06
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat