Nejlepší kuchařka roku 2010: Soutěž o 50 skvělých cen

31.05.2010 | Zábava

Říkají vám doma, že jste ta nejlepší kuchařka? Pokud ano, pošlete nám své recepty a my vás za to odměníme. Hrajeme o víkend v luxusním hotelu U Zlaté studny, domácí spotřebiče a časopisy o vaření.

Každá kuchařka má svůj repertoár osvědčených receptů, po kterých zůstanou prázdné talíře, plná břicha a slova chvály. Tak právě takové nyní hledáme!

Vložte v období od 18. května do 30. června 2010 na www.prostreno.cz recepty, o kterých můžete s klidným svědomím říci, že vás za ně rodina a blízcí označí za "Nejlepší kuchařku".


Pravidla:

1) soutěžní recepty musí být doplněné reálnou autorskou fotografií receptu, a to minimálně ve formátu 400x300px (tzn. není třeba tisková kvalita fotografie, ani extra aranžmá - smyslem je, aby ostatní kuchařky věděly, jak má výsledný pokrm vypadat)
2) soutěžní recepty musí obsahovat všechny povinné položky – tj. název, popis receptu, ingredience, počet porcí, postup a zařazení.
3) za soutěžní recepty nebudou považovány recepty typu "chleba s máslem", "nakrájené ovoce", "párek s rohlíkem" aj.
4) recepty mohou vkládat jen registrovaní uživatelé
5) soutěžící musí mít ve svém profilu vyplněné kontaktní údaje (adresu, e-mail a telefon), není rozhodné, zda jsou údaje ve stavu "Veřejný" či "Neveřejný"

Kritéria pro výhru:

Výhercem se stane soutěžící, který splní následující kritéria:
1) vložil nejvíce receptů splňujících pravidla soutěže (vložené a schválené recepty se zobrazují u profilu uživatele/ky)
2) má nejvíce slovních komentářů u svých receptů
3) má nejlepší hodnotící průměr u receptů

Pozn. Započítány budou pouze relevantní slovní komentáře tj. ne pouze smajlíky a hodnocení. Smazány budou komentáře, které budou vloženy jinak než ručním vepsáním tzv. tapetování.

Výhry:

1. cena: víkendový pobyt v luxusním čtyrhvězdičkovém hotelu ze 16. století "U Zlaté studny", který se nachází v samém centru Prahy na Starém Městě. Na výherce bude v pokoji čekat láhev sektu a růžové kvítky rozsypané po posteli.

2. cena: mikrovlnná trouba Amica
3. cena: nerezová rychlovarná konvice Amica
4. cena: dvoukomorový toustovač Amica
5.10. cena: předplatné časopisu o vaření
11.50. cena: výtisk časopisu o vaření

Prvních 50 výherců navíc získá kuchařskou zástěru "Skvělá kuchařka doporučuje prostřeno.cz"

Tešíme se na vaše recepty.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Od pondělí 4. června do neděle 10. června 2024 tě čeká dynamický a vzrušující týden, milý Berane. Připrav se na určitá překvapení a vzrušující příležitosti ve všech oblastech života.Tento týden bys mohl zažít obzvlá&scaro... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:25
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:00
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat