Horoskop na říjen

Podzim je tady v plné parádě, venku se barví listí a začíná pomalu opadávat. Léto je nenávratně za námi. Rozhodně, ale nepodléhejte podzimním splínům a depresi i podzim má své romantické kouzlo. A co si pro vás připravili hvězdy, říjnový horoskop je tady!

Beran

Říjen bude ideální na procházky, návštěvy výstav nebo další uklidňující aktivity. Je potřeba načerpat novou energii a inspiraci. Není kam spěchat. Říjen vám přinese hodně věcí na přemýšlení. Během toho byste se měli soustředit na vztahy, které mohou být harmonické jen tehdy, když se o ně budete starat. Nečekejte ovšem žádnou vášeň, vaší předností je v první řadě laskavost.

Býk

Říjen pro vás bude čas plný lásky. Vztahy se uklidní a vy si konečně budete moci být jistí, který směr zvolit. Ke svému protějšku se budete chovat mile a uctivě, takže se bude cítit jako v pohádce. V rozhovorech se nebudete vyhýbat ani tématům, která jsou pro mnohé tabu. Budete pátrat po hloubce a obtížnosti. Ačkoli emoce zesílí, vaše ego bude dominantní a zachováte si vážnou tvář.

Blíženci

Říjen vám dodá odvahu zpomalit vaše životní tempo. Rok se blíží pomalu ke konci, ale vy jste toho stihli už hodně. Ideální večer tak pro vás teď bude knížka nebo dobrý film. Říjen přinese potřebnou rovnováhu především do milostných vztahů. Mír a harmonie budí skutečný pocit štěstí a svého partnera si za to budete velmi vážit. Možná slabost by mohla být vaše nerozhodnost, především s ohledem na mnoho důležitých změn.

Rak

Pokud přemýšlíte o novém koníčku, pak je říjen ten pravý čas. Energie je dobrá pro všechny kreativní činnosti, takže budete vynikat v malování nebo hudbě, ale ani ve sportu si neutrhnete ostudu. Veškerou svoji energii budete také věnovat vztahu, jeho zklidnění a vyrovnání. Vaší předností je přátelské chování. Budete ale muset odsunout některá vážná rozhodnutí.

Lev

Díky vlivu Venuše nebudete mít potíže rozeznat pocity druhých lidí a pochopit jejich potřeby. Budete vyzařovat lásku, díky které získáte spoustu pozitivních událostí – teď je dokonce možné, že potkáte lásku svého života. I rodinné vztahy rozkvetou. Na jedné straně se nemusíte bát žádných větších problémů, na druhé straně ale k žádnému velkému emocionálnímu posunu ve vztazích nedojde. Nezapomeňte pečovat o svého partnera a dávat mu dostatek lásky.

Panna

Říjen ve vás vzbudí touhu izolovat se od okolí. Nejlépe se budete cítit sami, protože tak budete mít možnost k sebereflexi. Pokud si potřebujete srovnat myšlenky, pište si deník. Pochopení, kterého se vám dostane od těch správných osob, vás vytáhne i z té nejhlubší krize. Pozor byste si měli dát na kritiku a konzervativní názory. V říjnu potkáte úžasnou osobu, ale její strach vystoupit ze své komfortní zóny, by vztah mohl zničit. Pokud jste v dlouhodobém vztahu, budete si užívat společný klid a harmonii.

Váha

Díky vlivu Venuše se zostří všechny vaše smysly, i ten „šestý“. To vám pomůže rozeznat pravé úmysly druhých, takže podvod poznáte už na míle daleko. Ačkoliv byste raději strávili říjen s opravdovými přáteli a svojí rodinou, práce vás dožene. Budete velmi soustředění a pilní. To vám může pomoci dosáhnout vysněných cílů. Ale rozhodně nezapomínejte na odpočinek – aromatická koupel nebo masáž vám zajistí dobrý pocit.

Štír

Díky současné energii bude váš vedoucí potenciál velmi silný. Ať už v práci nebo ve vztazích – vaše okolí vaši autoritativní energii ucítí. Myslete ale na to, že nevíte všechno a názor ostatních může být v mnoha ohledech předností. Máte pocit, že přesně víte, co od života chcete a snažíte se toho dosáhnout. Jen u toho nezapomínejte na potřeby vašich blízkých. Říjen pro vás bude velmi pozitivní a klidný. Budete odměněni za svoji práci, což vám dá dostatek prostoru pečovat o svého partnera.

Střelec

Říjen pro vás bude docela vážné období. Nebudete vyhledávat zábavu s přáteli nebo rodinou, ale raději klid, abyste slyšeli vlastní myšlenky. Izolace pro vás bude denní realita, ale nebudete s tím mít žádný problém. Informujte jen svoji nejbližší osobu, že je všechno v pořádku, aby si o vás nemusela dělat starosti. Otevřou se vám dveře – dveře do vnitřního světa. Podzimní deprese odezní a budete si moci užívat romantiku a hluboké emoce.

Kozoroh

Říjen je měsícem obchodů a přebráním odpovědnosti za vaši finanční situaci. Jestliže v práci nejste s financemi poslední dobou spokojení a nevidíte možnost zlepšení, je teď nejlepší čas vzít štěstí do vlastních rukou. A i když říjen do vašeho života vnese i hodně zábavy, bude lepší se soustředit na práci. Budete velmi ambiciózní, takže lehce dosáhnete nadprůměrných výsledků. I emoce budete mít pod kontrolou, tak vás ani nečekané zprávy nerozhodí.

Vodnář

Obecně vám nápady nechybí, ale říjen přinese inspirace ještě více. Možná přemýšlíte o odvážném projektu a plánujete, jak ho zrealizovat. Říjen bude opravdu ideální příležitostí. Pokud nedisponujete potřebným kapitálem, zvažte také pomoc investora. Dejte si ale pozor, abyste neskočili na něco, čeho byste nakonec litovali. Chlad podzimního měsíce zažeňte novými aktivitami.

Ryby

Ryby mají vekou příležitost získat lepší peníze a cenné kontakty. Budete otevření novým pracovním nabídkám. Jsou to sice kroky do neznáma, ale díky nim můžete povyrůst. Říjen přinese i novou známost. Myslete ale na to, že péče, kterou jí budete dávat, nebude stejné jako ta, kterou budete dostávat. Říjen bude pro vás ve znamení volnosti. V práci i doma se cítíte konečně v klidu, tak máte čas i sami na sebe. Měli byste ho využít pohledem do minulosti a z předešlých příhod si vzít ponaučení.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat