Pořiďte svému tátovi dárek podle horoskopu

Vymyslet nějaký dárek pro muže je obecně těžké, ale speciálně pro tatínky je to výzva. Pokud ještě stále nemáte žádný kreativní nápad, co svému tatínkovi koupit, zeptejte se hvězd.

Už máte přísný zákaz kupovat další ponožky nebo kravaty? Právem – totiž tak neoriginální dárky nechce nikdo vidět dvakrát. Ale zatímco pro maminku vám vyskakují nápad jeden za druhým, je to s dárkem pro tátu mnohem těžší. Z čeho by tak mohl mít radost? Vzali jsme si na pomoc hvězdy a ukážeme vám perfektní dárky. Navíc pro každé znamení ten nejlepší.

Beran

Rodina je pro vždy loajálního Berana to nejdůležitější. Pokuste se proto svolat rodinu dohromady a užít si společné chvíle. Třeba u nějaké společenské hry.

Býk

Býci se potřebují cítit útulně, proto tatínkovi darujte krásnou pokojovou rostlinu. Pokud ale „zahradničení“ příliš neholduje, zkuste to s nějakým vhodným obrázkem.

Blíženci

Tátové Blíženci jsou opravdoví vtipálci, s nimi má člověk stále důvod k smíchu. Proto by i dárek pro ně rozhodně neměl být žádná nuda.  

Rak

Raci si všechno ukládají do svého velkého srdce. Je pro ně těžké se zbavovat takových věcí, které v nich vyvolávají vzpomínky. Materiální věci jsou jim ukradené, proto Rakovi uděláte největší radost nějakým dárkem s duševním hodnotou.

Lev

I v pokročilejším věku si tátové Lvi zakládají na pěstěném a atraktivním vzhledu. Takže nějaký wellness pobyt by si tatínek určitě zasloužil, že?

Panna

Občas chvilku trvá, než Panna najde, co hledá. Ale pak už u toho zůstává. Darujte tatínkovi jeho oblíbenou vůni, víno nebo třeba kávu.

Váha

Tihle tátové se nejraději starají o rodinu. Proto je člověk nejčastěji najde u plotny, kde s láskou připravuje něco dobrého pro své nejmilovanější. A když to pak může ještě stylově prezentovat, je úplně nejšťastnější.

Štír

Když se mohou tátové Štíři sami a v tichosti ponořit do nové knížky, jsou nejspokojenější. A čím je knížka napínavější a tlustší, tím lépe.

Střelec

Váš tatínek je dobrodruh, objevitel a „kluk do nepohody“. Všechno, co uspokojí jeho dětskou zvědavost, je pro Střelce to pravé.

Kozoroh

Nejoblíbenější hláška vašeho táty ohledně dárků je „Nic nepotřebuju“. A vlastně je to pravda, protože Kozorozi jsou spokojení s tím, co mají a těší se na společně strávené rodinné svátky. Radost mu uděláte ale i něčím praktickým, co upotřebí denně.

Vodnář

Vodnáři jsou vizionáři, (rádoby) vynálezci, a tak nějak věčné děti. Všechny moderní inovace a nové technologie je přímo fascinují a dokážou je potěšit stejně jako dítě hračka.

Ryby

Na svého tatínka se můžete vždy spolehnout – doteď se stará o vaše existenční otázky a životní příležitosti. Ale jakmile jde o něj samotného, je ztracený. Některé věci – jako vhodné oblečení nebo třeba miska na klíče – už ho tolik nezajímají. Pak by měly možná vás…

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:23
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat