Horoskop na únor

Co si hvězdy připravily na únor v novém roce?

Beran

V únoru by se měli Berani soustředit na práci. Díky koncentraci a odvaze obhájit svoje přesvědčení se vám podaří přesvědčit každého o svých schopnostech vést. Nebudete se tak muset přizpůsobovat situaci, ale naopak to budete vy, kdo bude udávat směr.

Býk

V únoru před vámi čeká hromada práce a velká spousta výzev, které vás budou odvádět od soukromých záležitostí. Většinu času strávíte při práci, což ale udělá dobrý dojem na vašeho šéfa. V polovině měsíce bude lepší dávat si dobrý pozor a nedělat žádní důležitá rozhodnutí, která by mohla mít vliv na váš život.

Blíženci

V únoru se budou Blíženci soustředit na profesní a soukromé záležitosti. Rodina vás bude při dosažení pracovních cílů podporovat a vy se zase postaráte o to, aby vaše rodina mohla hledět do budoucnosti. Váš pracovní vzestup se zvýší, pokud zvýšíte svoji kvalifikaci například kurzy nebo školeními.

Rak

Pro Raky je únor časem plánování a změn. Čas odtrhnout se od své dosavadní práce a najít si novou. Pokud si myslíte, že jenom marníte svoje úsilí a potenciál, je zkrátka čas na změnu. Doma se mohou objevit malé problémy, ale klidný rozhovor a vysvětlení, by je měly vyřešit.

Lev

Hvězdy naznačují, že v únoru budou ve vhodné konstelaci pro rodinné záležitosti. Budete cítit silnou potřebu posílit rodinná pouta a navštívit příbuzné, které jste už roky neviděli. Díky mnoha setkáním můžete zlepšit svoje komunikační dovednosti, a získat tak více sebevědomí.

Panna

V únoru bude rodina vaše nejvyšší priorita. Budete si užívat život hospodyně, obklopeni milovanými, kteří jsou vašemu srdci nejblíž. Kariéru potlačíte do pozadí. Svoje nápady neprosadíte a svoje nadřízené přesvědčíte o své zdrženlivosti. Prokážete se ale flexibilitou, která se bude cenit.  

Váhy

Pro vás bude únor velmi intenzivní. V únoru pro vás bude kariéra stále velmi důležitá. Svoje pracovní povinnosti budete plnit ještě pečlivěji a lépe než v předchozím měsíci. Najdete si ale také čas na rodinu. V druhé polovině měsíce by se mohla objevit malá krize v partnerství.

Štír

Práce se odehrává na pozadí, ale musíte si dát pozor, aby se nezhoršila její kvalita, protože to by mohlo způsobit problémy. Objevíte také velmi silnou potřebu po blízkosti, svého cíle dosáhnete na konci února. V průběhu celého měsíce budete velmi přátelští.

Střelec

Střelci by únor měli využít k přemýšlení o blízké i vzdálené budoucnosti a tu také naplánovat. Je také vhodný čas k dokončení stávajících projektů a dosažení nových cílů. Soustřeďte se na svůj vnitřní hlas a rozvíjejte svoji kreativitu a vnitřní klid. Spirituální harmonie vám přinese i novou zálibu.

Kozoroh

V tomto měsíci budete mít odvahu k čemukoli. Ať už zastoupíte firmu na důležitém obchodním jednání nebo zorganizujete party pro nějakého vašeho oblíbence – všeho se zhostíte jako výzvy a zajímavé nové zkušenosti. Únor bude pro vás velmi vzrušující. Budete ale potřebovat podporu ostatních, abyste byli úspěšní.

Vodnář

Únor bude klidný a předvídatelný. Podaří se vám skloubit pracovní i osobní záležitosti. Ty pracovní pro vás budou důležitější na začátku měsíce, teprve potom se budete soustředit na ty druhé. Vaše vůle a odvaha vám pomohou dosáhnout cílů.

Ryby

V únoru na vás čeká opravdu bláznivá doba. Objeví se mnoho změn v práci, možná změna do jiné firmy nová pozice s novými úkoly. To bude vyžadovat hodně flexibility a disciplíny. V osobním životě bude platit pravidlo „dostaneš, co dáš“. Když si najdete čas pro druhé, rádi se k vám budou zase vracet.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat