Šikovné mobilní aplikace ve svém mobilu určitě oceníte

07.02.2021 | Zábava

Počasí, krokoměr, sociální sítě nebo aplikace na úpravu fotek, to jsou asi ty nejrozšířenější, z nichž alespoň jednu najdete snad v každém mobilu. Které „apky“ bychom však neměli přehlížet? Některé z nich nemusejí být nijak obsáhlé, aby nám dokázaly usnadnit život. Stáhněte si je taky!

Stocard

Také nosíte ve své peněžence desítky různých kartiček a kuponů? Už nemusíte! Tahle šikovná aplikace vám pořádně odlehčí peněženku a zároveň ušetří čas, který byste jinak strávili hledáním té správné karty, když ji zrovna potřebujete. Jednoduše do aplikace naskenujete čárový kód nebo zadáte číslo karty a uložíte ji do aplikace. V obchodě pak místo kartičky skenujete kód na obrazovce vašeho mobilu. Praktické, rychlé a vcelku ekologické řešení.

Watertime

Máte potíže uhlídat si pitný režim? Pak je pro vás aplikace Watertime tou pravou volbou. Ve správný čas vás vždy upozorní, že je třeba se napít. Aplikace hlídá nejen čas, kdy je vhodné další doplnění tekutin, hlídá také celkový objem, který za den vypijete, a vyhodnotí, zda je pro vás dostatečný. Aplikace také nabízí výběr nejrůznějších nápojů, které si můžete volit podle toho, co zrovna pijete.

Kalorické tabulky

Pro ty, kteří si rádi hlídají svůj kalorický příjem, snaží se o redukci váhy či jen zdravý životní styl, je tu aplikace Kalorické tabulky. Jednoduchá a velmi efektivní „apka“, do které si zapisujete jednotlivé potraviny a jídla, které jste za celý den snědli. Aplikace sama vypočítá, kolik jste do sebe dostali tuků, sacharidů, cukru nebo vlákniny. Podle zadané váhy, výšky a denních aktivit vám usnadní také propočet kalorického příjmu, který byste, pokud se snažíte nějaké to kilo shodit, neměli přesáhnout.

Recipe puppy

Stále vyhazujete zbytky z lednice? Už nemusíte. I když to vypadá, že z toho, co by do dalšího dne už nevydrželo, nemůžete nic uvařit, nemusí to být vždycky pravda. A proto je tu aplikace Recipe puppy. Do ní zadáte potraviny, které máte v lednici, a aplikace vám podle zadaných surovin nabídne recepty na chutná jídla, která z nich lze uvařit. Šikovné a úsporné.  

Záchranka

Aplikace Záchranka vám skutečně může zachránit život. Pomůže vám ve chvíli, kdy je potřeba okamžitý příjezd záchranné služby. Stačí zmáčknout tlačítko a aplikace do několika sekund odešle záchranným složkám informace o vaší poloze. Poté provedete standardní hovor na lince záchranné služby. Odpadává ale zdlouhavé popisování mnohdy složitě vysvětlitelné polohy. Aplikace umožňuje i variantu přivolání pomoci bez nutnosti komunikace po telefonu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat