Nejhezčí modelové současnosti naplňující ženské sny

Jak vypadá nejžádanější mužský model dnešní doby, o něhož se návrháři doslova perou? Ukážeme vám hned tři! Na jaké osobnosti oděvního průmyslu je skutečně radost pohledět?

V neúprosném světě módy už dávno nesklízejí úspěchy jen ženy, ale i muži. A není jich zrovna málo! Kdo se stal opravdovou ikonou a komu spodní prádlo sluší tolik, že nepotřebuje už žádné jiné oblečení? Dámy, držte si klobouky. Tohle jsou nejvíc sexy modelové současnosti!

Matthew Noszka, sláva díky náhodě

Calvin Klein, Hugo Boss, Tom Ford, Ralph Lauren nebo Versace. To jsou jen některé módní značky, s nimiž tenhle sympaťák nejčastěji spolupracuje. Jak jeho kariéra vlastně začala? To je vcelku zajímavá historka. Jednoho dne pomáhal svému otci na stavbě a fotografii, na které měl jen džínsy a boty, sdílel na sociální síť. Krátce po zveřejnění ho kontaktoval zástupce jisté vyhlášené americké modelingové agentury s tím, že pro něj má nabídku, která se neodmítá. Za 14 dní už Matthew Noszka fotil kampaň pro sportovní společnost Nike. V roce 2016 ho prestižní časopis Vogue označil za jednoho z nejschopnějších talentů téhož roku.

Andre Hamann má rád jídlo a sport

Andre Hamann se narodil v Německu. Kromě toho, že se aktivně věnuje modelingu, je také fitness trenér a influencer, jehož příspěvky sledují statisíce lidí. A není se co divit, protože je pořizuje na hodně atraktivních místech, jako je třeba Bali, Seychelské ostrovy nebo Kapské Město. Velkou vášní tohoto sympaťáka je totiž i cestování a hlavně ochutnávání místních a tradičních specialit.

Jon Kortajarena je rodinný typ

I Španěl Jon Kortajarena je v módním průmyslu hodně známým pojmem. A návrháři nejzvučnějších jmen se o něj doslova přetahují. I když už díky svému atraktivnímu zevnějšku vydělal jmění, stále zůstává nohama na zemi a drží se spíše skromnosti. Denně aktualizuje profil na sociálních sítích a zásobuje tak fanoušky snímky své nejbližší rodiny a hlavně psa Atora, který už začíná být stejně populární osobností jako jeho páníček.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat