Horoskop na listopad

Listopad není zrovna známý pro své slunečné dny. Většina z nás raději tráví v teple domova, některá znamení mají ale tendenci k melancholii. Nedávejte šanci chmurným náladám a užijte si ještě před vánočním stresem.

Kozoroh

Bude to skvělý měsíc, protože Venuše na vás má dobrý vliv. Nezadaní bodují a zadaným to klape. I ve financích se vám bude dařit. Merkur a Venuše vás inspirují ve všem, co je kreativní. Dokonce i přesčasy jsou pro vás zábavné a přinášejí příležitost k rozvoji.

Vodnář

Singles jsou až příliš zaměstnáni vlastnímu životními plány a cítí se velmi nezávisle. Flirtujete, ale na pevná pouta ještě nemáte ani pomyšlení. Zadaní jedou po pevné lince, ale občas je mohou potkat malé neshody. V zaměstnání teď chcete bojovat, ale lepší je raději vyčkat.

Ryby

Vypadá to pro vás opravdu dobře! Zadaní žijí vzájemnou nákloností a nezadaní při flirtování otevřeně mluví o svých citech. Listopad podporuje vaši kreativitu, návrháři a umělci tak jsou na vrcholu. Při vyjednáváních a uzavírání smluv jednáte moudře a díky tomu zvítězíte.

Beran

Listopad je vzrušující a vy potřebujete hodně, ale žádnou rutinu. Místo toho se spoléháte na rozmanitost, ale i porozumění. Nezadaní hledají nové vztahy, ale díky svým vysokým nárokům budou potřebovat hodně trpělivosti. Důležité úkoly v práci zvládáte dobře a máte cit pro všechno, co se z dlouhodobého hlediska ukáže jako výhodné.

Býk

Hvězdy vám v lásce nabízejí velmi pestrý program. Venuše zvyšuje vaši sexuální atraktivitu. Zadaní se určitě nudit nebudou, nezadaní v randění zažijí trochu chaos. Profesně jde všechno dobře, ale musíte dokázat, že jste týmový hráč. Při jednání s novými obchodními partnery je důležité jednat opatrně a pozorně sledovat finance.

Blíženci

Jupiter přináší štěstí: Svobodní vědí přesně, co chtějí a co jsou partnerovi ochotni dát. Tak můžete najít toho pravého. Zadaným hvězdy přinášejí optimismus a stabilitu. V posteli to funguje všude. V zaměstnání si vás váží jako kolegy a rádi s vámi pracují. Náročné projekty jsou pro vás zábava. S penězi ale nakládejte opatrně.

Rak

Erotika ano, romantika ne. Mars slibuje více zábavy v posteli, takže nezadané i páry čeká v listopadu hodně dobrodružství. V práci jdete strmě nahoru – víte, co chcete a jdete si za tím. Dokonce i náročné úkoly dokončujete mrknutím oka. Čas k oddechu vám poskytne dobrá kniha nebo poslech hudby.

Lev

V listopadu vám láska přinese trápení. Nezadaní tápou mezi hladem po nových zkušenostech a nezájmem. Páry potřebují ochotu ke kompromisům, trpělivosti a taktu. Listopad bude náročný i v oblasti financí. V práci potřebujete více trpělivosti, abyste splnili požadavky, stresu se asi nevyhnete.

Panna

Romantická Venuše a erotický Mars vám pomáhají flirtovat, a můžete tak rychle navázat slibný vztah. I párům to klape – plánování rodiny se daří, stávající děti vám dělají velkou radost. V zaměstnání se vám vyplatí navazovat nové kontakty – budou pro vás důležité. Jste super kreativní a dobré nápady vás napadají jako na běžícím pásu.

Váha

Zadaným bude chybět dostatek příležitosti, jak si užít a realizovat společné nápady. Nezadaní sice flirtují rádi, ale v listopadu vám bude chybět styl a sex-appeal. V zaměstnání pomáhá s postupem Jupiter a Saturn. Rozvíjíte nové strategie a rychle se přizpůsobujete všem požadavkům. Hvězdy vám přejí i v oblasti nemovitostí.

Štír

Díky spojení Venuše a Marsu budete v listopadu neodolatelní. Nezdaní navážou nové kontakty bez problémů, páry zažívají fázi plnou harmonie a užívají si sexu. Setkáváte se se zajímavými lidmi a jste otevřeni kreativním nápadům a všemu, co pohání vaši kariéru. Kromě toho posiluje Merkur finance a může zajistit i lepší plat.

Střelec

Páry jsou ve stabilní fázi. Jsou věrní, chápaví a svému partnerovi ukazujete lásku. Jupiter vám přinese novou jiskru a silnou erotickou přitažlivost. Svobodní to cítí podobně a hledají nového partnera – hvězdy vám přejí a vy nemusíte dlouho čekat. V zaměstnání můžete konečně získat to, co po čem tak dlouho toužíte – více uznání. Přesto máte pocit, že pro lepší budoucnost je potřeba více inovace.

Zdroj: gofeminin







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Želví maso

(2 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat