Chcete vyhrát každou bitvu? Vyberte si zbraně Nerf

11.02.2022 | Zábava

Nerf jsou oblíbené plastové zbraně, které vám přináší bezpečné hraní. Vyberte si z mnoha Nerf zbraní tu, která vás v herních bitvách dovede k vítězství.

Proč jsou hry na vojáky či na policisty a zloděje u dětí tak oblíbené? Jde o ten pocit napětí a vzrušení. Děti si při hře užijí i mnoho pohybu a vymýšlení strategií. Chcete udělat dětem hru ještě zábavnější? Pořiďte jim pistole Nerf.

Nerf pistole, jinak blastery, jsou plastové hračky, které napodobují zbraně. Nerf náboje jsou z měkké pěny. Díky tomu skvěle létají a jsou i maximálně bezpečné.

Nerf zbraně vynikají svým propracováním a odolností. Oblíbí si je nejen děti ale i mladí dospělí. Důkazem toho je, že se s nimi po celém světě pořádají Nerf války. Herní souboje, ve kterých spolu bojují různé týmy.

Hra na ven i na doma

Předností hraček Nerf je to, že díky měkkým nábojům se můžou dětské bitvy odehrávat téměř kdekoliv. Venku i doma v obýváku. A vy se tak nemusíte bát o lustry ani o okna.

Jak vybírat

Zhodnoťte věk dítěte a jeho zručnost. Vyberte vhodnou velikost zbraně tak, aby se s ní dítě mohlo lehce pohybovat. Většina blasterů Nerf je určena pro děti od 8 let. Některé zbraně jsou na baterie. Při výběru myslete i na zásady bezpečnosti jako je například ochrana zraku.

Oblíbené řady Nerf

Nerf Elite je opravdová jednička mezi pěnovými pistolemi. Je to nejvýkonnější řada blasterů a nabízí výstřely s největším dostřelem.

Pokud toužíte po něčem originálním, vyberte si zbraně z oblíbené online hry Fortnite. Barevné pistole Nerf jsou jejich věrné kopie a najdete je pod názvem Nerf Fortnite.

Vaši nejoblíbenější zbraň Nerf koupíte v online hračkářství mrakyhracek.cz. Milujete bitevní souboje, ale hledáte klidnější zábavu? Inspirujte se v našem článku: Novinka: ikonická World of Tanks jako desková hra.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat