Rozvodové kauzy celebrit jdoucí do milionů

Umíte si představit, že byste od rozvodového soudu odešli s pocitem, že vám bývalý partner musí zaplatit částku, kterou byste neutratili ani za tři životy? Jaké to je, to ví třeba ex manželka basketbalisty Michaela Jordana. A nejen ona!

Soudní spor, který vzbudil nebývalý zájem celého světa, je oficiálně u konce. Herec Johnny Depp sice musí své bývalé manželce Amber Heard zaplatit 2 miliony dolarů, ale vůbec mu to nevadí, protože ona mu teď podle zákona dluží odškodné ve výši 15 milionů dolarů, což je v přepočtu skoro 350 milionů korun. To jsou částky, že? I další celebrity ale vysoudily hotové jmění! Kauza Depp versus Heard totiž nebyla jediná. Kdo další musel platit?

Phil Collins prý smrdí

Tomuto britskému umělci přišlo manželství hodně draho. Ona celá kauza ohledně jeho rozvodu byla hodně peprná. Vždyť se na ni dodnes nezapomnělo! Rozpad svazku, k němuž došlo v roce 2006, si vyžádal odškodnění v hodnotě bezmála 47 milionů dolarů, což v této době byla nejvyšší částka britské právní historie. Zajímavostí je, že pár k sobě opět našel cestu o deset let později, ale v roce 2020 došlo k dalšímu rozchodu. Mezi důvody, které jeho žena uvedla, patřilo i nařčení z toho, že se autor mnoha hudebních hitů odmítá koupat, proto ho doprovází nesnesitelný zápach.

Michael Jordan na své ex nešetřil

Když dojde řeč na nejlepšího basketbalistu všech dob, i ti, kterým tento sport nic moc neříká, vědí, že jde o Michaela Jordana. I jemu se rok 2006 stal osudným! Britské právo se podivovalo nad tím, že Phil Collins musí své ex partnerce zaplatit 47 milionů, v Americe na to jdou ještě v jiných číslech. Manželka legendárního sportovce odešla od soudu s vědomím, že ji v kapse hřeje šek na 168 milionů dolarů. S tím už se dá vyžít, že?

Mel Gibson byl spravedlivý

30 let a 425 milionů dolarů. Tak nějak by se daly vypočítat časové a finanční ztráty spojené s nevydařeným vztahem herce Mela Gibsona. Ten se u soudu v roce 2011 chtě nechtě musel rozdělit o celou polovinu majetku, jehož odhad dosahoval 850 milionů dolarů. Co se týká rozsudku, ani jeho žena si asi nijak nestěžovala…

Zdroje: www.people.com, www.wikipedia.org







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat