Egyptský horoskop

Egyptský horoskop je založen na 12 egyptských bozích a podle dne narození k jednomu z nich připadáte. Jaký egyptský bůh jste? A odpovídá na vás popis?

V egyptském horoskopu je 12 znamení, z nichž každé představuje nějakého boha. Samotný rok je pak rozdělen do 28 období. Prozradíme vám, ke kterému znamení patříte a co to o vás vypovídá. 

Nil

1.–7. ledna
19.–28. června
1.–7. září
18.–26. listopadu

Lidé ve znamení boha Nilu jsou mírumilovní a nemají rádi konflikty. Jsou vynikajícími pozorovateli a mají analytickou mysl. 
Dobře se hodí k: Amun-Ra a Set

Amun-ra 

8.–21. ledna
1.–11. února

Pokud je vaše znamení Amun-Ra, máte vliv jako král bohů. Proto jste optimista a rozený vůdce, protože můžete inspirovat své okolí. 
Hodí se k: Nil a Horus 

Mut

22.–31. ledna
8.–22. září

V egyptské mytologii Mut symbolizuje „matku světa“. Lidé s tímto znamením jsou často stydliví, ale když je lépe poznáte, uvidíte jejich moudrost a štědrost. Vědí, co chtějí, a dosahují svých cílů s šarmem, trpělivostí a logikou.
Dobře se hodí k: Amun-Ra a Thoth

Geb

12.–29. února
20.–31. srpna

Lidé ve znamení Geba mají dobrou intuici a velké srdce, což v nich často vyvolává emoce. Nikdy na nic nezapomenou a vždy přemýšlejí o důsledcích, než jednají. Jsou považováni za spolehlivé přátele a milují přírodu.  
Hodí se k: Set a Horus

Osiris

1. března – 10. listopadu
27. listopadu – 18. prosince

Osiris jsou energičtí, sebevědomí a žijí tady a teď. Myslí především na sebe, což znamená, že si od ostatních moc říkat, co a jak mají udělat, a jsou velmi nezávislí. Zaujmou svým charismatem a inteligencí. 
Hodí se k: Isis a Thoth

Isis

11.–31. března
18.–29. října
19.–31. prosince

Pokud je vaše znamení Isis, jste pohodoví a společenští. Proto si vás ostatní váží jako přítele nebo kolegu. Máte dobrý smysl pro humor a romantické sklony. 
Hodí se k: Osiris a Thoth

Thoth

1.–19. dubna
8.–17. listopadu

Všichni narození ve znamení Thotha dobře komunikují se svým okolím a dokážou rychle řešit problémy. Jsou velmi ambiciózní a zvídaví. Vše, co je obklopuje, se dá vyladit a přesně to je jejich klíč k úspěchu. 
Dobře se hodí k: Bastet a Isis

Horus

20. dubna – 7. května
12.–19. srpna

Horové jsou odvážní a ochotní riskovat. Jsou to charismatické osobnosti se silnou vůlí a tvrdohlavou hlavou. Pro svou rodinu a lidi, které milují, udělají cokoli. 
Dobře se hodí k: Bastet a Geb

Anubis

8.–27. května,
29. června – 13. července

Lidé narození ve znamení Anubise jsou velmi kreativní, vášniví a emotivní. Ti citliví raději pracují sami. Jste extrémně všímaví a často víte o tajných motivech svého okolí. 
Dobře se hodí k: Bastet a Isis

Seth

28. května – 18. června
28. září – 2. října

V egyptské mytologii je Seth považován za boha chaosu. Není tedy divu, že lidé s tímto znamením touží po neustálé změně. Jsou rádi středem pozornosti a mají rádi vše, co vyžaduje dobrodružství. 
Hodí se k: Geb a Nil

Baset

14. – 28. července
23. – 27. září
3. – 17. října

Pokud je vaše znamení Bastet, pak nejste nijak zvlášť odolní vůči stresu. Toužíte po klidu a rovnováze. Proto se rádi obklopujete příjemnými, krásnými a také tajemnými věcmi. Máte intuici jako nikdo jiný. 
Hodí se k: Sakhmet a Horus

Sakhemet

29. července – 11. srpna
30. října – 7. listopadu

Sakhmet jsou perfekcionisté, kteří mají velký smysl pro spravedlnost. I v otravných překážkách se snaží vidět to dobré. Pro čest a hrdost by udělali cokoli.
Dobře se hodí k: Bastet a Geb

Zdroj: (1) www.freundin.de/horoskop-aegyptische-sternzeichen  







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat