Horoskop na srpen 2022

Co můžete čekat podle hvězd v měsíci srpnu?

Beran

Srpen vám zejména v profesních záležitostech přinese mnohem příjemnější chvíle než v předchozích měsících. Budete mít šanci udělat několik dobrých rozhodnutí, která vám přinesou mnoho výhod. Aby k tomu však došlo, nelze vše odkládat. Máte před sebou mnoho možností, takže musíte být při prosazování svých cílů ambiciózní a důslední a zároveň si zachovat zdravý rozum.

Býk

Dobré zprávy týkající se nového projektu, který se chystáte spustit, přicházejí rychle. Větší důraz klaďte na problémy s komunikací – s dopisy, hovory. Začátek měsíce bude ve znamení mnoha krásných a romantických chvil a dlouhých rozhovorů s partnerem, takže stojí za to udělat vše pro zlepšení vašeho vztahu.

Blíženci

Nadějná doba, ve které půjde všechno podle plánu. Dokonce se vám začnou plnit dosud nereálné věci. Dařit se vám bude i na poli lásky. Přitáhnete zájem osoby opačného pohlaví, která vás zjevně chce lépe poznat. Otevřete se světu a lidem a připravte se na změny.

Rak

V srpnu by se vaše myšlenky měly primárně soustředit na udržení vnitřní rovnováhy. Vydejte se na krátký výlet mimo město, abyste se dostali daleko od problémů a problémů, které vás obklopují, a nadechli se čerstvého vzduchu. Velmi důležité bude také udržování fyzické zdatnosti, nejen kvůli zpevnění těla, ale i k získání potřebné odolnosti. Pak už vás nedoženou žádné infekce ani nachlazení.

Lev

Cestování, poznávání nových míst, tradic, kultur a způsobů života je vaší novou vášní. Tento měsíc pocítíte silnou potřebu znovu cestovat a objevovat. Pokud se vám podaří tento plán zrealizovat, je nutné vzít s sebou blízkou osobu nebo i skupinu přátel, kteří mají podobné zájmy jako vy. Jako magnet budete přitahovat lidi, zejména člověka narozeného ve znamení Blíženců.

Panna

Konečně všem dokážete, co opravdu umíte! Nyní je čas pro vás a vy budete v centru pozornosti. Pokud váš vztah s partnerem v poslední době neklape, pak konečně přijde chvíle, kdy vám osud v lásce začne přát. Bude se vám dvořit někdo, kdo je velmi milý a zároveň velmi atraktivní. V polovině měsíce dojde k opravdové explozi citů.

Štír

Jediné, co v příštích dnech opravdu potřebujete, je uniknout všemu. Potřebujete si odpočinout od shonu, hluku, každodenních prací a problémů. Potřebujete jen chvilku pro sebe. Musíte v klidu přemýšlet o věcech souvisejících s pocity.

Střelec

Srpen bude měsícem, kdy všem dokážete pár věcí. Nejprve všem ukážete svou profesionální pozici. Dokážete, že vás nic nemůže odchýlit od dříve stanovených plánů. Nedávejte sliby, které nemůžete dodržet.

Kozoroh

Pokud váháte, zda ve svém životě udělat určité změny, tento měsíc by vám měl pomoci všechny tyto obavy rozptýlit. Objeví se nějaké překážky a komplikace, které vás přesvědčí, že musíte ve svém životě něco změnit. Připravte se na začátku měsíce na zdravotní problémy, zvláště když výsledky kontrol vyvolaly mnoho pochybností a vy jste je bagatelizovali.

Vodnář

V srpnu vám dodá energii láska, štěstí a úspěch. Nebudete mít důvod si stěžovat. Z tohoto důvodu stojí za to začít se zajímavým projektem, který už máte nějakou dobu v hlavě, protože nyní je největší šance, že bude úspěšný. Někdy musíte riskovat, abyste něčeho dosáhli.

Ryby

Příležitostí pro nové známosti a nové lásky bude den ode dne více. To vše díky vašemu osobnímu kouzlu, gracióznosti a taktu, který přitáhne mnoho lidí opačného pohlaví. Nejdůležitějšími lidmi budou Lev a Vodnář. Je dost možné, že časem jeden ze vztahů přeroste v něco vážnějšího – včetně manželství.

Zdroj: www.365horoskop.de/2022/horoskop-august-2022.html - celý článek






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat