Znamení zvěrokruhu, které čeká nádherný podzim

Podzim je velmi zvláštní období. Kouzelný podzimní vánek nahradí letní vzduch a nálada se změní z vášnivé na romantickou. A především tato tři znamení zvěrokruhu čeká nádherný podzim.

Podzim je barevné a atmosférické období. Na tento magický čas se mohou těšit především tři z dvanácti znamení zvěrokruhu, protože pro ně bude konečně vše v pořádku. Břemeno posledních týdnů a měsíců odpadne a ony si užijí nádherný podzim (1). Můžete se těšit i vy?

Váhy

Váhy se narodily na podzim, a proto je toto roční období obzvláště přitahuje. Horká čokoláda, dýně a barevné listy – v takovém prostředí se Váhy se cítí jako doma. Zvláště letos na podzim mohou Váhy strávit kvalitní čas se svými blízkými. Konečně je všechno správně. Planety jsou na vaší straně, dávají vám nádherný podzim a momentálně to nemůže být lepší. Užijte si to, milé Váhy!

Štír

Štíři jednoduše podzim milují a cítí, kdy už klepe na dveře. Ačkoliv je toto vodní znamení okolím často nepochopené, letos na podzim bude mít pocit, že konečně může otevřeně mluvit o svých pocitech s přáteli a rodinou. Budete mít dostatek energie a motivace, že byste mohli stromy vyvracet. Můžete ze světa sprovodit všechna nedorozumění a dosáhnout cíle, ke kterým už dlouho směřujete.

Střelec

Lidé ve znamení ohnivého znamení Střelce jsou velmi společenské a milují být obklopení spoustou lidí. Na podzim čeká Střelce báječná sezona, kdy bude moci konečně rozkvést a těšit z každého následujícího dne a týdne. Ačkoliv milujete svobodu, tento podzim budete nejraději trávit čas se svými blízkými. Tam vás nakonec mají nejraději. Využijte podzim také k navazování nových kontaktů, protože váš šarm vás zavede hodně daleko.

Zdroj: (1) www.freundin.de/lifestyle-astrologie-horoskop-sternzeichen-wird-im-herbst-alles-gut - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat