Horoskop na prosinec

Co si hvězdy přichystaly na poslední měsíc roku 2022?

Beran

Pokud jste letos ještě necestovali, připravte se na delší cestu. Pocítíte silnou potřebu překročit současné hranice. Důležité bude také prohlubování znalostí a sociálních kontaktů. V tomto měsíci se vaše ambice zvýší, ale počkejte alespoň do 8. prosince, pak vás čeká velké dobrodružství.

Býk

Čekáte dlouho než se témata, kterými se v běžném životě zabýváte, konečně znormalizují. Toho spěchu a přetěžování hlavy už máte dost. Cítíte únavu nejen fyzicky, ale i psychicky. Zkuste si najít alespoň krátkou chvilku, kterou budete mít jen pro sebe. Ujistěte se, že během ní vás nebude nikdo rušit.

Blíženci

Je ten správný čas zaměřit se na maličkosti a každodenní věci. Když půjdete do práce, zjistíte, že máte nové příležitosti a dovednosti, o kterých jste dříve ani nevěděli! Tak neztrácejte svůj drahocenný čas a pusťte se do toho! Romantika, kterou na světě tak zarputile nenávidíte, spatří světlo světa a následky není těžké uhodnout – váš život se zkomplikuje.

Rak

Prosinec bude jistě vaším měsícem. A to všemi myslitelnými způsoby. Na začátku měsíce přijdou prvotní návrhy, které změní vaši profesní situaci. Jakmile se ukáže, že změny mohou být pro vás přínosné, nečekejte s jejich implementací ani chvíli. Hvězdy vás podpoří. Druhý týden v měsíci obdržíte návrh na vícedenní zájezd. Využijte toho, protože vám nabízí možnost poznat nové lidi, v jejichž společnosti se budete cítit příjemně.

Lev

Prosinec bude dobrým měsícem pro zahájení plánování dovolené. Pocítíte neodolatelné pokušení opustit všechny předchozí aktivity a schovat se před hlukem a shonem, protože je to poslední dobou tak zdrcující. Pokud dostanete správnou příležitost (a to se stane během prvního týdne), odjeďte na dovolenou nebo za přáteli, protože když budete mimo domov, zažijete mnoho vzrušujících zážitků, které změní váš život a způsob, jakým uvidíte mnoho věcí. 

Panna

Budete pozorovat významný vývoj ve svém společenském životě. Od této chvíle vám volný čas zaberou noví přátelé a nové kurzy. Při tom všem ale nezapomínejte na zdravý rozum – neberte si na svá bedra příliš mnoho věcí, protože to nezvládnete! Těžké chvíle vás však nezastaví. Kdykoli přijde špatné období, smysl pro humor ve vás zanechá úsměv, který vám dává sílu i v těžkých chvílích.

Váhy

Bude pro vás mnohem lepší, když nebudete podnikat žádné riskantní projekty, takže dodržujte plán, o kterém se rozhodlo. Bude ideální čas uspořádat si všechny své záležitosti, které jste v poslední době vážně zanedbávali. Zlepšíte si také vztahy ve společenském kruhu, zavolejte přátelům, se kterými jste se dlouho nestýkali.

Štír

V prosinci se lépe postarejte o svůj soukromý život. Když vám to čas dovolí, stravte ho s lidmi, kteří jsou pro vás jedineční. Směle plánujte budoucnost, mluvte o svých pocitech a touhách beze strachu. Všechny sny, které dosud žily pouze ve vašich představách, mají nyní šanci se splnit. V práci se to bohužel zhoršuje, zejména druhý týden v měsíci.

Střelec

I když pro vás začátek měsíce nemusí začít příliš dobře, nestresujte se. Pamatujte, že cesta k úspěchu je často protkaná četnými překážkami, ale musíte k nim přistupovat z dálky a nebrat je příliš vážně. Máte velký potenciál vyhrát, jediné, co musíte udělat, je získat správný čas, abyste si vybrali.

Kozoroh

V prosinci máte největší šanci na dlouhý a trvalý vztah. Všichni svobodní lidé, kteří uvažují o svatbě, by měli nyní podniknout vhodné kroky k vybudování své budoucnosti. Důležitou roli pro vás hraje osoba ve znamení Raka nebo Kozoroha. V druhém týdnu v měsíci budou zuřit vášnivé otázky. 

Vodnář

V prosinci úleva přinese konec mnoha věcem, které dlouho visely ve vzduchu a čekaly na zdárný závěr. Přestanete vytvářet nedorozumění a důkladně rozeberete svůj zdravotní stav. Zjistíte, kdo je váš pravý přítel, na koho se můžete spolehnout a kdo vás klidně potopí.

Ryby

Nastává pro vás vlídnější část roku, kdy cítíte, jak vaše postavení, vliv a osobní kouzlo roste každou minutou. Využijte těchto výhod, protože můžete hodně získat. Větší důraz kladete na otázky související s vlastní nezávislostí. Vaší prioritou je snaha o originalitu, získáte tak více kreativní energie, která vás zaplaví zejména v prvním týdnu v měsíci.

Zdroj: www.365horoskop.de/2022/horoskop-dezember-2022.html






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat