Nalaďte se do vánoční atmosféry tím správným filmem

Chladné období je ideální čas pro zachumlaní do deky a ... sledování filmů! Takže se pohodlně usaďte na pohovku a užijte si hodně zábavy s našimi oblíbenými zimními filmy, které vám navodí vánoční atmosféru už teď. 

Dny jsou kratší, šedivější, temnější, chladnější. Ale to je jedno. Protože abyste v první řadě nepropadli zimní melancholii, je důležité se zaměstnat. To hezké na zimě je, že při mnoha zimních aktivitách nemusíte ani vycházet z domu. Můžeme si bez výčitek svědomí udělat pohodlí na pohovce, uvařit si čaj, nebo ještě lépe horkou čokoládu a dát si nohy nahoru. 

Abychom se správně naladili, shromáždili jsme naše oblíbené zimní vánoční filmy. Můžete je sledovat, abyste se připravili na vánoční atmosféru nebo se jen tak ponořili do podivných světů. Protože jedna věc je všechny spojuje: Všechny tyto filmy vám poskytnou útulný, hřejivý domov. Nezáleží na tom, zda už filmy znáte nebo ne. Vybírali jsme je tak pečlivě, že je můžete sledovat znovu a znovu. Mluvíme z vlastní zkušenosti... 

Sám doma

Sám doma je vánoční klasika par excellence. Také se pořád musíte smát praštěným lupičům? A díky sentimentálnímu šťastnému konci vás jiný film nemůže na Vánoce připravit lépe!

Prázdniny

Jak jinak může dopadnout útěk před nepovedeným vztahem než novou láskou? Když už to skoro vypadá, že Cameron Diaz zůstane sama, vánoční zázrak ji znovu spojí s božským Juddem Lawem.

Santa Claus

Jak se nejlépe připravit na palčivou otázku, zda Ježíšek existuje, nebo ne? No přece tak, že vás pověří, abyste ho jedny Vánoce zkrátka zastoupili!

Vánoční prázdniny

Pokud byste měli vánoční romantiky už dost, zkuste Vánoční prázdniny s Chevy Chasem. Sázka na jistotu s rodinou Grisvoldových, kde je tatínek Clark celoživotní smolař, vám procvičí bránici – ale krásně vánočně.

Láska nebeská

Absolutní klasika už po několik let – a to nejen u nás! Předělávka vánočního songu, která je červená nit prochází všemi příběhy, a vánoční chaos a láska nebeská.

Strašidelné Vánoce

Kdy jindy by se měl „duchař“ Bill Murray napravit než právě o Vánocích? Další vánoční zázrak, při kterém se rozhodně pobavíte.

Ledové království

Pokud venku ještě nenasněžilo, dodejte si trochu sněhu a ledu do obývacího pokoje. A nejlepší způsob je Ledové království. A nemusíte mít výčitky, když si dáte rovnou i druhý díl.

Grinch

Dvacet let stará klasika s Jimem Carreym je klasický vánoční slaďák. Grinch, který nesnáší Vánoce a snaží se je všemožně zničit nakonec podlehne kouzlu okaté holčičce.

Zdroj: názory autora - celý článek






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat