Odreagujte se u on-line her doma i v práci

22.04.2013 | Zábava

Přerůstají vám starosti nad hlavu a nedokážete prostě vypnout? Následující hříčky vám to umožní, ať už jste kdekoliv. Stačí pár minut a díky několika vtipným logickým problémům zapomenete opravdu na cokoliv. Vyzkoušejte si tento očišťující pocit sami.

Ať už máte chvilku volna v práci nebo doma, vybrané on-line hříčky i další hry z webu HryProDivky.cz spustíte snadno na jakémkoliv počítači s internetem. Zabavit zde navíc můžete bezpečně i své děti.

Tower blaster – měnil, měnil, až vyměnil

Na opravdu jednoduchém principu je postavena hra s názvem Tower Blaster, kde budete mít za úkol jednoduše seřadit kostky ve věži podle velikosti, a to tak že s počítačovým soupeřem budete měnit kostku za kostku. K dispozici jsou náhodně vybrané kameny ze škály od 1 do 45, přičemž vy i soupeř jich máte ve své věži 10. Kdo věž seřadí první, vyhrál. Pozor ale tak jednoduché to nebude, protože vy soupeřovu věž v průběhu hry nevidíte. Odpočiňte si u hry Tower blaster.

Red Bugs puzzle – s mravencem až do cíle

V další hře Red Bugs puzzle budete mít za úkol nakrmit mravence malinami a dostat ho ke žluté vlajce. Vše ale budete muset zvládnout pouze odstraňováním nebo přemísťováním dřevěných kostek. Budete tak muset dát pozor na to, abyste svého mravence nezamáčkli, nenechali ho sežrat nepřáteli nebo nedej bože neutopili. Zkuste hru Red Bugs puzzle.

Up to the Roof – ze dveří do dveří

Výborná vysoce návyková online hra nesoucí název Up to the Roof je další z logický her, které vám prostě nedají spát. Váš úkol je přitom tak snadný. Procházíte spleti dveří, a snažíte se dostat na půdu. Některé dveře jsou zamčené, některé skryté, ale správný východ je vždy jen jeden. Vyzkoušejte sami najít východ v Up to the Roof.

Sea Treasure Match – klasické spoj tři

Nejspíš znáte hry, kde musíte spojovat tři stejné symboly k sobě, abyste je odstranili z herní plochy. I zde budete postupovat stejně. Posun do dalšího levelu vám přitom zajistí odstranění kamenů z předem označených zlatých míst. Ani to nebude ale zdaleka tak jednoduché, protože množství barevných kamenů postupně roste, čímž rychle ubývá velké množství možných kombinací. Zahrajte si Sea Treasure Match.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat