Znamení zvěrokruhu, která jsou beznadějnými romantiky

Kdo je v hvězdné astrologické říši tím největším romantikem? Kromě Ryb a Raků je to překvapivě i ochranitelský Lev, který pro okázalá gesta nejde daleko.

Co je to vlastně ta romantika? Názory se různí. Někdo se přiklání k tomu, že je to schopnost prožívat i ty nejhlubší představy týkající se lásky, zatímco pro jiného je to něco, co v sobě ukrývá prvky nevšednosti, neobyčejnosti a fantastičnosti. V každém případě ale platí, že co člověk, to trochu jiné založení. Která znamení zvěrokruhu jsou romantičtější než jiná?

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Prvním naprosto beznadějným romantikem bývá Rak. Tedy alespoň podle zkušeností a poznatků britského astrologa a autora knih Terryho O'Connora. Ten poukazuje na to, že člověk v tomto znamení mívá neuvěřitelnou paměť, proto si pamatuje všechna významná i nevýznamná výročí. Ke své drahé polovičce bývá velmi pozorný a zahrnuje ji romantickými dárky i zamilovanými gesty. Často se neřídí logikou, ale svými pocity, takže za sebe nechává hovořit spíše srdce.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev je králem zvířat a jeho charisma se nedá přehlédnout. Navzdory tomu, že budí dojem silného, neohroženého a tvrdohlavého ochránce, je poměrně citlivý. A když najde ideální protějšek, svou spokojenost dává celému světu patřičně najevo. Ve svých projevech náklonnosti se nechává unést, tudíž sází na krabičky luxusních čokolád, pugety květin, drahé parfémy i lety balónem. Žádná okázalost pro něj není dost velká! Astrolog Terry O'Connor se domnívá, že Lev je dost možná tím vůbec nejromantičtějším znamením ze všech. Kdo by to byl řekl, viďte?

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Zasněný svět Ryb je plný romantiky. Rybky mají velkolepé fantastické sny a dokáží svého partnera vzít na ohromující cestu vlastním podvědomím a představivostí. Občas mívají problém zůstat při zemi, protože opouští klidné vody a létají spíše v oblacích. Jejich romantické zaměření je ale takřka hmatatelné, potvrzuje jmenovaný astrolog.

Zdroj: www.bustle.com/life/zodiac-sign-hopeless-romantic






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat