Horoskop na říjen 2023

Co si hvězdy připravily na podzim letošního roku?

Beran

Beran bude v říjnu kreativní nejen v práci, ale i v soukromém životě. Využijte této schopnosti naplno a nebojte se udělat velké změny. Pusťte se do dlouho plánované renovace nebo změňte styl oblečení. V práci budete také plní originálních nápadů a stanete se tak středem pozornosti. Otevřená mysl vám pomůže naslouchat svému srdci, a nakonec se vaše pocity vyjasní. Snažte se dělat věci tak, jak to cítíte, a neřiďte se tím, co chtějí ostatní.

Býk

Říjen je pro Býky dobrou příležitostí k navazování nových přátelství, nebo dokonce romantických vztahů. V tomto období budete velmi charismatičtí a oblíbení. Komunikace je vaší silnou stránkou a rozhodně vám nebude chybět empatie, díky které si s některými přáteli vytvoříte hlubší vazby. Nenechte se ale zaslepit, protože kolem vás bude někdo, kdo vám úspěch v osobním životě přát nebude a bude se ho snažit překazit.

Blíženci

Říjen je především o plánování a důležitých rozhodnutích. Blíženci mají jasno o svých prioritách, takže je nejlepší čas stanovit si cíle a plánovat, jak jich dosáhnout. Vaší silnou stránkou bude trpělivost, takže pro vás bude snadné jít si za svým cílem. Zároveň vyhledáváte osobní rozvoj, takže čtení knih na toto téma bude dobrou volbou. I když se zdá, že máte ve všem jasno a nic vás netrápí, můžete v tomto období pociťovat i lehké depresivní stavy, takže buďte opatrní.

Rak

V říjnu Raci vystoupí ze své bubliny a vyniknou svými jedinečnými vtipy. Budete mít pohotové reakce a dobré argumenty, které nejen ohromí vaše kolegy, ale prakticky každý vám bude jíst z ruky. Nebude pro vás tedy problém navazovat nové kontakty a budete se hodit na zahraniční pracovní cesty. Během této doby byste však neměli vykonávat žádnou fyzickou aktivitu, protože budete mít sklony ke svalovým problémům.

Lev

Říjen bude pro Lva měsícem lásky a dobrých vztahů. Budete sršet dobrou náladou, smíchem a skvělými nápady. Díky své bezprostřednosti přitáhnete pozornost ostatních. Pokud partnera nemáte, měli byste se spolehnout na svou intuici a city, které budou hrát ve vašem jednání v tomto období obrovskou roli. Tento podzimní měsíc probudí i vaše duchovní vědomí. Proto byste měli získat nové znalosti, například četbou, nebo absolvováním tematického semináře, kde se také můžete naučit meditační techniky, které vám pomohou v mnoha oblastech života.

Panna

V říjnu Panna zatouží po samotě a klidu a zaměříte se hlavně na sebe. Máte spoustu nevyřešených otázek, které je potřeba vyřešit a tento čas je k tomu jako stvořený. I vy máte tendenci jít různými cestami, takže se nebojte jít opačným směrem a zúčastnit se semináře, kde se dozvíte nové věci. Harmonie s přírodou pro vás bude velmi důležitá, proto nezůstávejte doma. Díky tichu a pohodě a pobytu venku budete zdraví jak psychicky, tak fyzicky.

Váhy

Říjen přinese Vahám mír. Tento měsíc budete více introvertní, takže vaši přátelé a známí s vámi příliš počítat nemohou. Ponoříte se do stanovení priorit. Probudí se ve vás i umělecká duše, takže tento čas bude přímo vybízet k činnostem, jako je malování v přírodě, hra na hudební nástroj nebo tanec. Prospěje vám i dobrý pohyb na čerstvém vzduchu, ale pozor, abyste neprochladli. Než půjdete ven, raději se oblečte.

Štír

V říjnu budou Štíři plní empatie a budou mít úžasné komunikační schopnosti. Pochopení problémů vašich přátel bude vaší silnou stránkou, takže okolí pocítit vaši podporu a požádá vás o pomoc, když ji bude potřebovat. Působíte také dojmem velmi klidného a vyrovnaného člověka, který vám pomáhá jak v práci, tak v soukromém životě. Během této doby se nebudete cítit ve stresu, takže se nebojte přijmout jakoukoli výzvu, která vám přijde do cesty. Můžete využít své úžasné komunikační dovednosti učením a procvičováním nových jazyků, protože nyní zjistíte, že je velmi snadné se je naučit.

Střelec

V říjnu pocítí Střelci velkou potřebu tvořit a vylepšovat své domovy. Prostředí, ve kterém žijete a trávíte většinu času, pro vás bude tento měsíc velmi důležité. Ať už žijete sami nebo s partnerem, měli byste si dopřát a plnit si své sny v této oblasti. Máte smysl pro detail, který vám pomůže vytvořit pohodlný domov, do kterého se budete rádi vracet. Je to také ideální čas na změny šatníku, tak si dopřejte den a vyrazte na nákupy.

Kozoroh

V říjnu se Kozorohové oprostí od vnějšího světa. Naplnění pro vás bude pobyt venku v přírodě, nejlépe někde u vody, kde je hodně čerstvého vzduchu. Uspořádáte si myšlenky a budete hledat vnitřní klid a harmonii. To nejlepší, co můžete udělat, abyste toho dosáhli, jsou meditace a jóga. Během této budete také velmi propojeni se zvířaty. Snažte se trávit co nejvíce času se svým mazlíčkem nebo péčí o mazlíčky svých přátel. Uvidíte, že tyto chvíle vám dodají spoustu energie a budou vás bavit.

Vodnář

V říjnu by měli být Vodnáři v práci opatrní, protože by se vás šéf mohl pokusit chytit na švestkách a dokázat, že jste udělali něco špatného. Nedejte mu tedy šanci a ukažte mu, že jste v práci perfektní, i když vše berete s humorem. Buďte otevřeni přehodnocení. Během této doby je dobré věnovat trochu času každodenní meditaci a jít hluboko do sebe. To vám může pomoci propojit se se svým tělem a začnete mu naslouchat.

Ryby

V říjnu si Ryby vezmou na svá bedra příliš mnoho a moc se jim to nepodaří. Zároveň od sebe budete očekávat příliš mnoho, což celou situaci ještě zhorší a způsobí ve vás zoufalství. Zastavte se a uvědomte si, že není třeba spěchat a že dělat mnoho věcí najednou není produktivní. Přehodnoťte své priority a rozhodněte se, na co se chcete plně soustředit a zbytek odložte. Tento měsíc je důležité dostatečně odpočívat; jinak můžete mít migrény.

Zdroj: www.astroyogi.com/horoscopes/monthly, názory autora






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat