Horoskop na únor

Co si pro vás hvězdy připravily na únor roku 2024?

Beran

Únor probudí v Beranu schopnost vcítit se do druhých. To pomůže uzavřít pevná přátelství s velmi zajímavými lidmi. S některými si můžete vzájemně předávat své zkušenosti, což vám umožní posunout se v životě vpřed nebo se v práci pustíte se do společného projektu. V této době jste náchylnější ke zdravotním problémům, proto byste nadšení pro nové věci neměli přehánět. Dělejte věci pomaleji a alespoň budete mít čas si vše promyslet a nebudete jednat impulzivně.

Býk

Únor bude pro Býky rušný měsíc. Vaše pracovní motivace se znásobí a práce se v tomto období stane vaší nejdůležitější životní činností. Díky velké ochotě pracovat získáte odpovídající finanční příjem, který se vám bude líbit a budete se dál rozvíjet. Dávejte však pozor, abyste nepracovali příliš; to by se mohlo vymstít v podobě zdravotních problémů. Jezte zdravě a nezapomínejte relaxovat. Vaši přátelé s vámi chtějí tento měsíc strávit čas, tak je neodmítejte.

Blíženci

Únor bude pro Blížence temným obdobím. Budete tvrdě pracovat a pak vám nezbude čas na vaše koníčky a přátele. To může ovlivnit vaše duševní zdraví a vy se budete chtít izolovat od ostatních lidí. To ale nemusí být nutně špatně. Chvíle strávené o samotě vám dávají příležitost ujasnit si své pocity, ale nenechte se pohltit negativním pohledem na život – mohlo by vám uniknout něco důležitého. I vaše tělo bude potřebovat čas v přírodě, tak si ten čas dopřejte.

Rak

Únor přináší Raku určitou míru sebevědomí, zejména v práci. Už se nebudete bát říkat, co se vám líbí a co ne, díky čemuž vás vaši nadřízení začnou vnímat jako sobě rovného. Během této doby překvapíte svou kreativitou a neotřelými nápady jak v práci, tak v osobním životě. Využijte toho a nebojte se experimentovat s nábytkem, nebo dokonce stylem oblečení či účesem. Vneste do svého vztahu novou energii, vaši kreativitu ocení i partner. 

Lev

V únoru budou Lvi velmi kreativní, ale zároveň spíše introvertní. Budete mít v hlavě několik skvělých nápadů, které chcete realizovat. Musíte se však smířit s tím, že pro to musíte něco obětovat. Proto byste tento měsíc měli přemýšlet racionálně a pečlivě zvážit všechna pro a proti, než se k něčemu odhodláte. Během této doby se budete soustředit hlavně na sebe a bude pro vás obtížné myslet i na ostatní. Nepřehánějte to a odpočiňte si od společenských akcí. Hlavní je, abyste se cítíli pohodlně.

Panna

Únor probouzí v Panně potřebu být slyšet a mít ve všem pravdu. Pokud se během této doby někdo postaví proti vám, můžete se dostat do zbytečných konfliktů. Schopnost druhé přesvědčit je vaše super síla, zvláště v práci, ale nepřehánějte to, mohlo by to negativně ovlivnit vaše pracovní vztahy. S přáteli budete vycházet dobře, ale tento měsíc vás v tomto ohledu bude trochu brzdit. Vaše potřeba cítit se svobodně bude silnější, dejte si proto prostor a využijte jej k sebevzdělávání a relaxaci.

Váhy

V únoru budou Váhy zavaleny pracovními úkoly. Od svého manažera dostanete spoustu úkolů, které nemůžete splnit, což vám způsobí stres. Může se objevit i nespavost a bolesti hlavy, které byste rozhodně neměli podceňovat. To je známka toho, že je potřeba zpomalit a kompenzovat práci relaxačními aktivitami. Během této doby vám bude chybět empatie a sarkasmus bude vaší silnou stránkou. Ale raději se vyhněte zesměšňování druhých, protože by se to mohlo obrátit proti vám v práci i ve vašem vztahu.

Štír

V únoru bude komunikace a vyjednávání silnou stránkou všech Štírů. To využijete hlavně v práci, kde dosáhnete několika významných úspěchů. S tím bude spojena dobrá finanční situace a možná i povýšení v práci. Ale nenechte, aby vám úspěch stoupnul do hlavy, mohlo by to vaše kolegy proměnit ve vaše nepřátele. Tento měsíc je také ideální čas na prohloubení vašeho vztahu s partnerem. Možná je čas přemýšlet o společném přestěhování nebo založení rodiny, hvězdy budou na vaší straně.

Střelec

Únor přinese Střelcům spoustu vnitřní síly a rovnováhy, kterou budou tento měsíc potřebovat. Ocitnete se totiž v situaci, kdy vás někdo blízký zklame a vy se s tím budete muset vyrovnat, i když vás to bude bolet. Na druhou stranu získáte důvěru v sebe sama a uvědomíte si, že je třeba dané osobě odpustit, jinak uvíznete ve smutku. V tuto dobu se budete cítit velmi blízko zvířatům a přírodě, zkuste proto na chvíli opustit ruch velkoměsta a naplánujte si výlet do přírody načerpat energii.

Kozoroh

V únoru Kozorohové prokážou úžasné komunikační schopnosti a empatii. Během této doby bude mnoho vašich přátel chtít být vám na blízku a budou vás žádat o radu, stanete se mezi přáteli oblíbenou osobou. Nenechte se však stížnostmi a problémy jiných lidí unavit. V každém případě pomáhejte svým přátelům a blízkým lidem, ale myslete na sebe a dopřejte si odpočinek mysli i těla. Nejlepší způsob relaxace je v sauně nebo čtení knih s duchovní tématikou.

Vodnář

Únor bude pro Vodnáře měsícem lásky. Vaše pocity zesílí, a tak prožijete každý okamžik svého života mnohem intenzivněji. Můžete toho tedy využít a věnovat trochu času a energie svému partnerovi. Vydejte se na prodloužený víkend nebo společnou dovolenou nebo si jednoduše udělejte výlet do wellness, kde se můžete cítit jako v ráji a užívat si společné intimní chvíle. Pokud bojujete s penězi, pak si užijte romantické chvíle doma se svíčkami a zkuste třeba něco nového v erotické oblasti, abyste okořenili svůj sexuální život.

Ryby

Únor bude pro Ryby klidným měsícem. Měli byste věnovat pozornost svému zdraví, protože jste náchylní k respiračním problémům. Nejlepší, co můžete udělat, je vynechat zábavné večery s přáteli a zlepšit své spánkové a stravovací návyky. Tento čas byste měli využít k tomu, abyste si ujasnili priority a odpočinuli si. Trávit čas ve společnosti nebude tento měsíc vaší silnou stránkou, spíše budete chtít být nějaký čas o samotě a možná si přečíst knihu nebo se naučit nový jazyk.

Zdroj: www.elle.de/horoskop/wochenhoroskop/sexy-sternzeichen-im-februar-2024-laut-horosko






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat