Horoskop na červen

Co nám hvězdy přejí v červnu?

Beran

Červen přináší Beranům silnou touhu cestovat a poznávat nové lidi. Kvůli nedodělkům pocítíte lehkou únavu a demotivaci do práce. Nenechte se však ovládat stresem a vyrazte na drinky s přáteli, kteří vám pomohou vyčistit hlavu a rozveselit vás. Možná uspořádáte vytouženou dovolenou nebo společný výlet. V tomto období inklinujete ke kultuře a je možné, že v tomto oboru objevíte skryté talenty.

Vaše pracovní dny se vám budou zdát delší a budete se snažit najít něco, co vás zabaví, protože vás nebaví žít ve stereotypu. To může vést k výrazné nervozitě a nevrlosti vůči ostatním, čehož můžete později litovat.

Býk

Býci budou tento měsíc bojovat s negativními myšlenkami a postoji k životu. Na povrch vyplouvají staré blokády, které v sobě nosíte již delší dobu a mohou způsobit i psychické problémy související s depresí. Nenechte se tím strhnout, ale naopak se snažte toho využít jako skvělé příležitosti ke změně především v osobním a milostném životě. Červen je pro vás nejlepší příležitostí opustit minulost, odpočinout si, změnit myšlení a začít nový život s čistým štítem.

V červnu bude mít Býk sklony k žárlivosti. Budou obklopeni známkami cizího úspěchu a také reklamou na luxusní dovolené, a pokud nebudou stejně úspěšní, budou nevrlí a podráždění. V tomto případě je dobré zaměřit se na věci, které v životě považujeme za samozřejmé a věnovat jim pozornost, kterou si zaslouží.

Blíženci

Červen přináší Blížencům schopnost a chuť učit se novým věcem, což vám přinese velký úspěch v práci, proto se nebojte požádat o zvýšení platu. Tento čas přímo vybízí k tomu, abyste si naplánovali exotickou dovolenou, kde budete mít čas učit se cizí jazyky a poznat novou kulturu. Budete toužit po svobodě, takže budování vztahů nebude tento měsíc prioritou. To však neznamená, že byste se neměli setkávat s ostatními; naopak mezi svými přáteli budete hlavním bavičem, kterého bude každý obdivovat.

Blíženci budou v červnu plní rétorických dovedností. To může mít významný pozitivní dopad na práci, protože vaši nadřízení vám budou naslouchat. Na tento efekt se však příliš nespoléhejte, protože vliv Merkuru je nestálý a má často katastrofální následky.

Rak

Červen bude pro Raka měsícem lásky. V tomto období se budete cítit velmi sebevědomě a přitažlivě, což na ostatní bude působit jako afrodiziakum a nespustí z vás oči. Máte jedinečnou možnost si vybrat, tak se nebojte být sofistikovaní a využijte této příležitosti k navázání nových vztahů nebo si jen tak nezávazně zaflirtujte. Probudí se ve vás i hravost a chuť zkoušet nové věci, takže pokud už máte vztah, zkuste ho trochu okořenit. Tento měsíc je také vhodný čas vyzkoušet nové koníčky a objevit své skryté talenty.

Vzhledem k tomu, že váš emoční stav je značně nepředvídatelný, můžete se snadno ocitnout na zranitelném místě, kterého by vaši kolegové, nebo dokonce přátelé, mohli využít. Je lepší se v práci vyhnout práci na velkých projektech. Ostatní by byli pochváleni a vaše úsilí by bylo podceněno, nebo dokonce zapomenuto.

Lev

Červen Lva podpoří v jeho chování. Ocitnete se v situacích, které vás rozzlobí a rozdmýchají ve vás velmi silné emoce, se kterými si nevíte rady. Navíc si vše budete brát osobněji než kdy předtím, což jen zvýší vaše citové výlevy. Na druhou stranu máte přebytek energie, která vás žene k dobrým výsledkům ve sportovních aktivitách a při získávání nových dovedností. Máte velký potenciál, tak toho využijte a zkuste se přihlásit do soutěže.

V červnu bude Lev pod silným vlivem Marsu. Toto spojení pro ně znamená nepředvídatelnost a nervozitu. Budete mít problém odolat negativitě druhých a zůstat v klidu. Buďte připraveni na časté hádky.

Panna

Červen nebude pro Pannu příliš šťastným měsícem. Budete v depresi, protože se ve svém životě neposouváte dál, a i když se budete ze všech sil snažit změnit své myšlení, neuspějete. Změna je proces a osvojení si nových principů může chvíli trvat. Vaše negativní nálada vás ovlivní natolik, že si vás okolí všimne a distancuje se od vás. Takže zahoďte myšlenky a nadechněte se čerstvého vzduchu někde v přírodě; to vám pomůže.

V červnu Panny pohltí demotivace a nervozita. To ovlivňuje především váš pracovní výkon, který snížíte na minimum. Budou se cítit velmi nepříjemně v přítomnosti cizích lidí a budou také často dělat chyby. Napomenutí celou situaci jen zhorší a vy můžete pochybovat, zda je tato práce pro vás vhodná.

Váhy

Červen bude měsícem plným nejistot. Váhy o sobě začnou pochybovat, a to se odrazí na jejich výkonu. Potřebují pochválit a ujistit od okolí, že vše je v pořádku. Budete také čelit úzkosti, která vám může způsobit problémy v práci, protože ovlivňuje vaši koncentraci. Během této doby oceníte svou rodinu a partnera jako nejvíce podporující lidi, takže se nebojte požádat je o láskyplné objetí.

V červnu vás ovládne nervozita. Objeví se věci, které jste dlouho odkládali, a strach z toho, že vše nestihnete včas, způsobí vaší emoční nevyrovnanost.

Štír

Červen přinese Štírům silné emoce. Jakékoli emocionální zážitky budou dvakrát silnější, takže se vyhněte situacím, které by mohly být emočně stresující, a místo toho se zaměřte na věci, které vám přinášejí radost. V červnu budete velmi otevření všemu duchovnímu, takže tento měsíc je jako stvořený pro čtení knih zaměřených na duchovní témata nebo vyzkoušení workshopů, řízených meditací či obřadů. Měli byste trávit hodně času v přírodě. Je docela možné, že se někde utáboříte a večer budete pozorovat hvězdy.

Emoce Štírů velmi ovlivní vše, co se kolem vás v červnu děje. Všechno, co se stane, si vezmou osobně. V některých případech může dojít až na hysterii, což ovlivní váš obraz a může mít fatální následky, zejména v práci.

Střelec

Červen bude měsícem, kdy Střelci opustí svou minulost a začnou novou fázi života, kdy se soustředí pouze na přítomný okamžik. Potkáte někoho, kdo vám ukáže cestu, kterou si později zvolíte. Tento člověk se ve vašem životě objevuje z nějakého důvodu, proto ho vnímejte jako svého průvodce a snažte se vstřebat co nejvíce informací a rad. Poslouchejte také své tělo a dopřejte mu jak pohyb, tak odpočinek. Ideální pro tento měsíc je například jóga.

Červen je ideální čas na úklid a rekonstrukci vašeho domova. Střelci by měli využít volných večerů, zbavit se věcí, které nepoužívají a třeba je věnovat na dobročinné účely. Vyhrazený prostor v bytě vám pomůže se soustředit a darováním nepotřebných věcí můžete zlepšit svou karmu. Navíc je to skvělý čas na reorganizaci vašich myšlenek.

Kozoroh

Červen přinese Kozorohům spoustu něhy a citů. Díky tomu budete chtít stabilní vztah. Tento měsíc budete mít štěstí a budete mít mnoho příležitostí potkat svou spřízněnou duši a partnera. Budete mít profesionální flirtovací schopnosti a i lidé, u kterých byste nikdy nečekali, že vás přitahují, vámi budou doslova ohromeni. Budete však hledat opravdu hluboký vztah, takže buďte všímaví a opatrní.

V červnu budou Kozorozi komunikativní a připravení pomoci. Taková nálada by mohla být ideální příležitostí, jak obnovit stará přátelství nebo dokonce vyhledat své bývalé spolužáky.

Vodnář

V červnu se Vodnáři cítí svobodně. Konečně budete schopni opustit svou minulost a jen plynout v přítomném okamžiku. Váš jedinečný smysl pro humor přitáhne pozornost mnoha lidí a váš sex-appeal ohromí lidi opačného pohlaví. Tento měsíc budete moci získat, co chcete, pokud jde o váš společenský život. Ale budete mít tendenci to zneužívat. To by mohlo být vůči ostatním nespravedlivé a mohli byste některým lidem ublížit. Tak si užívejte, ale buďte rozumní; jinak se snadno dostanete do problémů a nebudete vědět, jak z nich ven.

Vodnáři si v červnu užijí večírky a budou velmi zábavní. Vaše spontánnost vás nutí nic neplánovat dopředu a o to více si tyto akce užijete. Budete neklidní, budete vyhledávat pozornost a zažijete toho hodně. Pokud se vás však někdo pokusí držet zpátky, téměř nevyhnutelně to povede ke konfliktu.

Ryby

Červen přinese do života Ryb mnoho změn. Tyto změny mohou být k lepšímu, ale i k horšímu. Je však pouze na vás, jak se k těmto situacím postavíte. Tento měsíc vám nic nebude stát v cestě. Měli byste využít toho, že jste tak přímočaří a dělat přesně to, na co máte chuť. Je to také ideální čas na nějaké dobrodružství. Nezdržujte se a navštivte exotickou lokalitu nebo vyzkoušejte adrenalinové sporty. Není nic, co by omezovalo vaši představivost.

Jupiterův vliv bude tento měsíc znamenat osud a velké události. Proto mějte oči otevřené a neváhejte jednat ohledně kariérních příležitostí a lidí kolem sebe. Může to být něco, co navždy změní váš život.

Zdroj: www.zodiacsign.com/zodiac-calendar/june/24/






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může být plný intenzivních emocí a hlubokého uvědomění. Pokud jste ve vztahu, možná budete cítit potřebu vyjádřit své pocity a touhy otevřeně. Nebojte se sdílet své myšlenky a snažte se pochopit i pohled svého partnera. To může po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
67 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat