Sbírejte s Bety.cz soutěžní kódy a vyhrajte skvělé ceny!

18.09.2014 | Zábava

Letnímu počasí pomalu odzvonilo, ale to vůbec není důvod ke smutnění! Pořád totiž probíhá naše úžasná soutěž na Bety.cz!

Nebojte, není nijak záludná ani složitá – výhru získáte tím, že budete pravidelně sledovat a číst naše články, ve kterých se zobrazí výherní kód.

Pokud registrovaný uživatel na kód klikne, automaticky se uloží v jeho profilu na Bety.cz. Po získání 9 kódů jedné ceny je výhra vaše!

Na svém profilu na Bety.cz po přihlášení uvidíte, jaké ceny jste vyhráli či kolik kódů vám k vytoužené výhře ještě chybí (již získané kódy najdete v profilu pod záložkou „Moje soutěže“).

A protože vám chceme nevlídný podzim co nejvíc zpříjemnit, můžete soutěžit o tolik výher z naší nabídky, o kolik budete mít zájem!

Podrobná pravidla najdete ZDE. Sběr kódů běží až do 30. září 2014!

No a o jaké ceny vlastně můžete hrát? V nabídce pro vás máme například luxusní kabelku Victoria Delef, tělovou kosmetiku S. Oliver, Epoch, Dermacol nebo Nivea, ale také sportovní náčiní nebo knihy o zdravém životním stylu, publikace zaměřené na rozvoj osobnosti či výchovu dětí.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rybí karbanátky

(4 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

188 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:41
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:52
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:49

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat