Komentáře k článku

Lucie2606 19.07.2016

Ponožky v sandálech ke kraťasům ne a celkově u mladých kluků ne

alenab 13.07.2016

já osobně chodím na boso, ale u partnera mi ponožky v sandálech nevadí. Nosí jen ty kotníčkové, ponožky do půlky lýtek by mi asi nesedělyJe to věc názoru.

Ondřej 12.07.2016

redaktorka: Pavla Horáková OSOBNÍ INFORMACE: Aktivity: Venčení psa Filipa a válení se na gauči. oblíbené seriály: Ordinace, Ulice, Pojišťovna štěstí Tak to o "úrovni" sl. či pí. redaktorky Horálkové vypovídá dostatečně...

Silas 12.07.2016

Když chci, nosím do sandálů ponožky, když nechci, nenosím je. Nosili je Římané v Británii, nosí je Japonci a nosí je také Češi (alespoň někteří). Možná je to kulturní specifikum, jako u těch Japonců a máme přeci multikulturní společnost, kde se kulturní specifika respektují, ne? Já nikomu nebráním nosit hidžáb, nebo třeba kilt, mně nikdo nebude bránit vzít si do sandálů ponožky. A také nosím ledvinku, protože je praktická. Budu zastřelen za úsvitu?

Diviš 12.07.2016

Ponožka v sandálu je náš kroj. Útok na ni je projevem agresivní nesnášenlivosti.

Jirka 12.07.2016

Dle komentářů je zcela jasné, že češi nejsou žádné ovečky, co se chovají podle kdejakého "hlubokomyslného" názoru ze západu....v sandálech se bez ponožek prostě dlouhodobě chodit nedá. A když, tak s nepříjemnými důsledky. Jen lituji, že jsem kliknul na odkaz tohoto článku, který je naprosto o ničem.

Koloděj 12.07.2016

Ponožky v sandálech není žádný prohřešek. Dnes kdy je plný trávník a veřejný prostor extrementů pejsků je to jen zdravý rozum, který je projevem svobodného myšlení, ne diktátu, kterým nás častoval západ, aby z nás udělal pitomce. Za první republiky, by muž nešel bez ponožek v sandálech, ale měl je čisté, a barevně sladěné. Ti co mají kostnaté chodidla si je mohou odřít v sandálech.??? Protrože nám nějací pitomci chtějí namluvit, že kdo nechodí naboso tak je pitomec! No spocené nohy, (jsou lidé, kterým se nohy potí více) jsou opravdou IN !! Jak říkala a hodnotila paní Količ (češka), která byla asistentkou prezidentů v bílem domě, že přišla morální pokleslost Ameriky, kdy muži, kteří měli být váženými osobnostmi začali chodit v šortkách nad kolena a na BOSO!!! Jsem zdravotník, (na kožním) netušíte kolik lidí trpí plísněmí a brotí se naboso v prachu a psích extrementech. Nechte se dehonestovat výroky, že jsme barbaři, protože chodíme v sandálech v ponožkách, též jsme kritizování , že když přijdeme domu přezouváme se. Jsme příslušníci Evropy, která je kolébkou civilizace. Nechme ty barbary, co oběd ž er ou z papírových tácku a pijí z bakelitových kelímku, někteří už to se opičí aby byli in !! Ale pořád ještě snad větší polovina z nás jí z porcelánu a příborem i ve všední den. Máme tisicilétou existenci našeho státu, NEJSME ŽÁDNi BARBAŔI,. buďme hrdým národem. Nenechejme sebou manipulovat, takovými pitomostmi!

Vladimír 12.07.2016

Nechápu, jak někdo může vylézt na veřejnost jen tak naboso bez ponožek. Mě by hanba fackovala.

Honza 12.07.2016

Je statisticky dokázáno, že při mozkové příhodě bývá častěji postižena levá polovina těla. Proto je příkaz doby nosit pinďoura v pravé nohavici. A kdo to nebude respektovat, tak si potom nezašuká.

badaxe 11.07.2016

Upřímně, je mi kdesi u pozadí, co si myslí nějaká prdelatá američanka. Když si budu chtít vzít ponožky do sandálů, tak si je vezmu i kdyby se všechny "módní guru slepice" postavily na zobáky. Prostě proto, že to považuju za pohodlné, ne že mám nějaký problém, jestli se mé nohy někomu líbí. Mně se také nelíbí tlusté americké negřice v leginách, jen jim to holt nepíšu.

Oskar 11.07.2016

Je sandál a sandál. Chodit v sandálech bez ponožek je v našich poměrech krajně nehygienické. Dokonce i zdraví nebezpečné. Odřené nohy od pásků, posléze olepené náplastmi je určitě vzhledově lepší, že? Konec konců stačí pohled na ženské nohy, právě po nošení páskových bot. A to jsou ty, co to nejvíc kritizují.

jirimat 11.07.2016

Autor článku by měl začít přemýšlet. Když něco vyhovuje mým nohám, co je jemu do toho? Klidně si taky najdu něco, co bych na něm zkritizoval!

MaK 11.07.2016

Můj ty Tondo kolenatej. Jednou bych chtěl mít starosti jako tyhle módní pometla ;-) Faktem je, že tito odborníci a odbornice na všechno rádi posuzují lidi podle toho, co mají na sobě. Jakýkoliv jiný způsob poznání je patrně nad jejich duševní síly. BTW, viděl jsem fotografie už z několika módních přehlídek, kde si to fešní chlapíci štrádovali právě v ponožkách a sandálech, je tedy jen otázkou času, než bude těmito "estéty" s opovržením odsuzována ta část populace, která chodí naboso. Tož tak *5*

Zbyněk 11.07.2016

Ponožky v sandálech? Klidně a nevidím důvod proč bych se měl řídit kdejakým výmyslem nějaké blbky. Stačí mi bohatě to, co nosí některé ženy a dívky hlavně v Praze. Hlavně ty tlusté v legínách.To jsou masakry. Pak nějaké vysoké ponožky v sandálech a kraťasy jsou prkotina. A protože nosím brýle, tak výběr brýlí kopírováním podle Johnnyho Deppa už nemá smysl komentovat....

Eda 11.07.2016

Když sandále, tak jedině s ponožkami. Nejsem trouba, abych chodil v botech na boso :-). Od toho ty ponožky vznikly, chrání nohy v botách.

gusto 11.07.2016

(Neexistuje žádná okolnost, která by tuto kombinaci činila přijatelnou) Samozrejme, ze existuje: kvalitne neonove zlto-zelene ponozky alebo biele s cervenymi bodkami alebo...;-):-O*1*:-):-p<3:-P:-/>:(:-D*2**3*;*(XD*4**5**6**7**8**9**10**11**12**13**14**15**16**17**18**19**20**21*

Pepa 10.07.2016

Článek napsal naprostý módní diletant. Ponožky v sandálech jsou už několik let jednoznačně IN. Podívejte se na hlasování.

Pitt 10.07.2016

Jedna z výhod starého mládence: může si navlékat ponožky libovolným koncem! (Albert Einstein)

Vanda 10.07.2016

Nosím je.

ALF 10.07.2016

Ponožky do sandálů nosím. Bez ponožek mě odírají pásky na sandálech a po delší chůzi mám nohy zaprášené, v horku zpocené, což udělá "blátíčko". A tohle je fuj ! Takže ponožky prostě do sandálů nosím. A jestli mi nějaká koza chce kázat, zeptám se proč nosí podprdu nebo má kroužek v nose.... to se zase nelíbí mně *6*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat