Pánové, tohle ne! Nejstrašnější módní prohřešek mužů! (FOTO)

Americký deník Business Insider se pokusil odpovědět na otázku, co ženy považují za největší módní prohřešek u svých mužů. Výsledek průzkumu názorů na tuto věc nebyl nijak zvlášť překvapující a byl poměrně konzistentní. Naprostou většinu žen totiž nejvíce děsí a odpuzují pánové mající krátké kalhoty, obnažená kolena, ponožky do půli lýtek a sandály na chodidlech.

„Mnoho mužů se rozhodne nosit ponožky v sandálech, protože vnímají nošení sandálů naboso jako nehygienické… Sandály obvykle obnažují chodidla, což je pro mnohé muže problém, protože jen málo z nich o své nohy pečuje dost na to, aby je mohlo ukazovat na veřejnosti. Ponožky v sandálech ale řeší tento problém příšerným způsobem, který si nikdo nepřeje vidět. Neexistuje žádná okolnost, která by tuto kombinaci činila přijatelnou,“ píše Business Insider.

Řešením problému je buď vzít sandály bez ponožek, nebo uzavřené boty s krátkými ponožkami. V létě se pak hodí lehké plátěné tenisky nebo mokasíny.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat