Pach potu snižuje mužnost!

Nejhorší věcí, kterou může málo maskulinní muž udělat, je, že začne ještě ke všemu páchnout potem. Podle skotských vědců tím v očích žen jeho mužnost ještě klesne. Proč tomu tak je, se zatím netuší. Z experimentálních výzkumů ale vyplývá, že málo maskulinní muži, kteří začnou používat deodorant a začnou vonět, začnou být v očích žen mužnější.

Paradoxně u mužů, kteří jsou již svým vzhledem a chováním silně maskulinní, použití deodorantu nijak nepomůže. Tedy vnímání jejich mužnosti očima žen neposílí, ale také ani nijak neoslabí.

„Všichni dobře víme, že parfémy jsou často nabízeny obchodníky buď jako femininní, nebo jako maskulinní. A třeba Old Spice zrovna teď začal parodovat své reklamy hypermaskulinním modelem a tvrdí, že jejich výrobek vám dodá vůni super maskulinního chlapa… Naše studie zjistila, že když si aplikuje deodorant žena, zvýší to její ženskost vždy. Ale u mužů s jejich maskulinními vůněmi to platí trochu jinak. Muži, kteří jsou vnímáni jako málo maskulinní, jsou po aplikaci pánského deodorantu vnímáni jako mužnější. Ale maskulinním jedincům už deodorant nijak nepomůže,“ vysvětluje doktorka Caroline Allenová z University of Stirling.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat