Červená, modrá nebo růžová. Co o vás prozradí oblíbená barva

Každý člověk má nějakou oblíbenou barvu, tedy takovou, které dává přednost před ostatními. Co o vás říká, jestliže se vám v šatníku zelená, obklopujete s doplňky v modré nebo máte slabost pro žlutou?

Oblíbená barva toho o člověku dokáže hodně napovědět. Co říká ta vaše o vás?

Červená

Pokud dáváte přednost červené barvě, jste silnou osobností, která miluje život a užívá si každý jeho okamžik. Nechybí vám kuráž, nebojíte se nových výzev ani dobrodružství. Nesnášíte nudu, máte rádi společnost a rádi se bavíte. Občas riskujete víc, než je nutné, ale to vás nezastaví na cestě k dosáhnutí cílů. Není vám cizí vášeň, nesnažíte se skrývat své pocity.

Růžová

Ujíždíte na barvě, která se v minulosti připisovala jen malým holkám? Pak jste duší romantička. Ale pozor, to neznamená, že nepatříte mezi silné osobnosti, jež jsou odkázány na pomoc druhých! Máte v sobě silnou ženskou stránku. Jste ráda milována, ale také stejně silně dokážete milovat. Občas se těžko vyrovnáváte s odmítnutím, ale vaše otevřenost a upřímnost vám hrají do karet.

Zelená

Máte rádi klid, rovnováhu, toužíte po vyrovnanosti. Nesnášíte nespravedlnost a řada lidí vás může považovat za naivní. Vy se ale jen snažíte vidět na všem a na všech to pozitivní. Nemáte rádi velké změny a občas lidem důvěřujete víc, než si zaslouží. Jste citliví a jen máloco vás vyvede z klidu. Pokud se ale rozhodnete za něco bojovat, nepolevíte.

Žlutá

Tato barva je asociována se štěstím, radostí a svobodou. A to jsou věci, po nichž v životě toužíte. Jste chytří, ale občas máte sklony k nezodpovědnosti. Někdy nedotahujete věci do konce a o očekáváte téměř nemožné od sebe i ostatních. Dřímá ve vás silná kreativní stránka, máte rádi umění. Jste připraveni kdykoli pomáhat lidem okolo sebe. A víte, jak si užívat života, milujete společnost a smích!

Černá

Nenosíte své city napsané na čele, nevyhledáváte pozornost a nemáte problém trávit čas o samotě. Někteří lidé vás mylně považují za příliš rezervované, vy však jen nemilujete unáhlenost a nevynášíte rychlé soudy. V tom je vaše síla. Jste cílevědomí, nemáte rádi plytké řeči ani sliby. Jste silnou osobností, která se nebojí velkých výzev, ale nevrhá se do nich bezhlavě.

Modrá

Jste citlivou osobností, která je schopná velmi silných citů, ale neventiluje je na potkání. Nezdráháte se komukoli podat pomocnou ruku, nebojíte se složitých úkolů ani těžké práce. Neměníte názory na potkání, jste věrni svému přesvědčení, i když vás ostatní přesvědčují o opaku. Není vám cizí cílevědomost. Lidé se vám rádi svěřují, protože vědí, že jejich tajemství je u vás v bezpečí.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat