Komentáře k článku

bambuca30 20.07.2017

Nevadi mi fota mych přátel z jejich dovolené.Ba naopak.Čerpam z jejich příspěvků třeba i inspiraci.

helus 17.07.2017

Mě se líbí fotky mích přátel na fb.Vůbec to neodsuzuji.

Helis62 helus 19.07.2017

Tak se naučte gramatiku.

vivi11 17.07.2017

Fotky z dovolené jsou i hezké...

Kritik 17.07.2017

Naučte se, prosím, česky. Pokud napíšete: "vystavují před odchodem na party, s koktejlem či v milostném obětí na pláži"... musím hodně přemýšlet, co jste tím chtěl/a říci.... zjistěte si rozdíl mezi slovy objetí - oběti....

Katka 17.07.2017

Myslím že zrovna fb na tyhle hovna je a jestli to někoho nezajímá ať si dotyčnou osobu smaže ze sledování a má pokoj.

Zdeňka Pechová 17.07.2017

Vážená Pavlo Horáková, nebylo by, ve Vašem případě, lepší věnovat čas spíše studiu českému pravopisu, než těm blábolům, které tu zveřejňujete? ( "...s koktejlem či v milostném obětí na pláži." - KOLIK SE JICH TAM UŽ OBĚTOVALO??? )

Jirka 17.07.2017

Vůbec nemám problém se podívat na fotky z dovolené mých přátel. Naopak. To musel psát nějaký zatrpklý blb.

Jindra 16.07.2017

Taky se rada divam na fotky z dovolenych svych pratel je to pro me inspirace kam jet. A zaroven cestuji jak se rika prstem po mape s nimi :-)

Kate 16.07.2017

"Třiasedmdesát procent dotázaných potvrdilo, že je vždy znechutí a napruží, když na Facebooku jejich přátelé vystavují fotky z dovolené" a pak v článku "Příspěvky tohoto typu totiž netouží na své stěně sledovat vůbec nikdo" ... já teda nevim, ale 73% ještě neni tak blízko 100% :D .. Každopádně to nechápu, pokud někdo nechce vidět fotky, které si tam dávam, tak ať si mě prostě odebere z přátel ne? Já se ráda dívám na fotky přátel z dovolené, zvlášť pokuď byli někde daleko, kam bych se taky ráda někdy vydala. To je tak když má někdo 500 přátel na facebooku, kolik v nich je opravdových, co vám tu zaslouženou dovolenou přejí, hm?

glady 16.07.2017

dívám se ráda na fotky z dovolené svých přátel

Pepa 16.07.2017

Tak fotka z dovolený od moře určitě na síť patří, protože spolehlivě nase*e všechny, kdo si ji prohlídnou v pauze v kolbence bez klimatizace, kde budou tvrdnout až do večera. XD To že tam tu fotku nahraju je stejně jasný, jakože zejtra vyjde slunce. :-p

Jana Čiháková 16.07.2017

Já sleduji, kde kdo byl. Beru to jako tipy na výlety. Stejně tak dám na různé recepty. Nepatřím mezi ty, co jim to nadzvedne tlak. Naopak, tyto zprávy mám ráda!

Petra 16.07.2017

Na svou zeď si mohu dát co chci nebo snad ne ? Kdo chce podívá se a kdo ne tak ne. A co tím jako autor chtěl říci? *8*:-p*14*XD*5*

Marie 16.07.2017

Tak to já se těším na fotky mých přátel na FCB. Podle komentářů a počtu shlédnutí mých příspěvků i sdílených si myslím,že se rádi podívají i oni na mé. Co však nemám ráda,tak konkrétně při jednom příspěvku bety.cz už v nadpise je chyba.Místo lesklá máte leská. Tak kritizujte hlavně sebe a nepřikazujte co mají lidé dělat.

RB Marie 16.07.2017

A co teprve milostné obĚtí??? ;-)

Jerry 16.07.2017

Pokud se jedná o dospělé lidi,osobně jsem toho názoru, že tato novodobá epidemie exhibicionismu je většinou záležitostí lidí mírně psychicky narušených. Ostatně úroveň vyjadřování tomu i dost často odpovídá. FB bude v blízké budoucnosti obrovský průšvih pro mnohé z nich. Internet je dnes již plný falešných identit, které se na všech soc. sítích (a nejen tam) snaží najít co nejvíce informací o každém z nás. No a tito "hlupci" jim své soukromí servírují na stříbrném podnosu. Asi se budou v budoucnu dost divit, proč například nedostanou lukrativní místo u nějaké firmy, když podmínky splnili ze všech nejlépe, nebo zcela "bezdůvodně"nedostanou úvěr v bance. Vůbec je nenapadne, že její ředitel si za nějaký poplatek koupil od jisté organizace kompletní sběr informací o jeho osobě, kde však z doby před několika lety významně figurují vysokoškolské opilecké eskapády, sexuální šílenosti a vůbec chování typu "po mě potopa", se kterým se tento "inteligent" samozřejmě pochlubil na netu. Že se toho nebojíte? Měli byste, protože ta doba se velmi rychle blíží.

XY 16.07.2017

V dnešní době už opravdu může psát každý.

Jana 16.07.2017

A úplně na palici je to,když člověk s kterým jste na dovolené,pošle bez vašeho souhlasu vaši fotku v plavkách.Stalo se mé příbuzné.

Alena 16.07.2017

Nesnáším FC a nikdy nepochopím, jak může někdo dobrovolně odkrývat své soukromí a doslova psát o každém svém prdu! Co už nepochopím vůbec, jak to může někoho jiného zajímat! Asi si to dotyční neuvědomují, kolik času promarní sdílením bezpředmětných zpráv, kolik času by mohli věnovat něčemu smysluplnějšímu a pro život přínosnějšímu - četbě, samostudiu, sportu, rodině, dětem!!

Mae Hollande 16.07.2017

Jděte s nějakými soc.sitěmi do prdele,za chvíli dopadnete jako v The Circle!!!

Milada 16.07.2017

Tak to já se zase na fotky z dovolené ráda podívám. Ráda cestuji a tak si tam sebe představím hlavně když mám před dovolenou. Když s tím má někdo problém, tak se na ně nedívám. Nechápu, kde je problém;-)

Jiřina Milada 16.07.2017

Já se taky ráda podívám

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat