Jak slaví Vánoce Míra Hejda

19.12.2017 | Zajímavosti

Vánoce se blíží mílovými kroky a s nimi přichází doba dobrých skutků a milých překvapení. U jednoho takového překvapení pomáhal rozdávat dárky nic netušícím lidem i Míra Hejda.

Moderátor pořadů Snídaně s Novou nebo Óčko Limuzína má rád Vánoce a vše, co je s nimi spojené.

„Vánoce máme strašně rádi. Jedeme za rodinou na oběd, ve 14 hodin se u nás v obci zpívají koledy u svařáku a večer doma večeře a hurá ke stromku. Snažíme si den užít opravdu v poklidu.“ Proto když přišla šance, aby nic netušícím zákazníkům v hypermarketu Globusu plnil vánoční přání, neváhal a zapojil se.


Míra Hejda a Globus rozdávali před Vánocemi radost velkým i malým zákazníkům.

„Bylo to velmi emotivní a zároveň napínavé. Nikdo z obdarovaných neměl tušení, že by mohl zažít takhle krásné Vánoce v den, kdy se vydává na klasický nákup. Celé to bylo připravené jako anketa, klasický rozhovor o Vánocích. Já s mikrofonem, kameraman a běžný rozhovor o Vánocích do mého pořadu Limuzína. Tajný plán ale byl, že z návštěvníků Globusu nenápadně vytáhnu, co si k Vánocům přejí nejen oni, ale celá jejich rodina,“ popisuje Míra Hejda.


Překvapení u pokladen. Díky Globusu měli někteří návštěvníci Vánoce o několik dní dřív.

A následně během toho, co dotyční nakupovali, produkční tým pracoval na tom, aby zmíněné dárky přímo v Globusu vyhledal, zabalil a připravil jim je pod stromeček. Finální překvapení se pak odehrálo chvíli po tom, co zákazníci prošli pokladnou. „Povedlo se to skvěle a hned několikrát! Bylo to krásný a silný. Lidská radost a pocit štěstí byl nepopsatelný,“ hodnotí pozitivně Míra Hejda.

A jak plánuje trávit letošní Vánoce? „V klidu a s rodinou. To je snad to nejdůležitější. Rádi bychom po svátcích také na hory. Letošek bych hodně náročný a těšíme se na relax. Možná i trochu toho přežírání se. To už k Vánocům asi patří.“

Na pocity radosti a překvapení v jednom momentu, které kamery zachytily, se můžete podívat na následujícím videu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat