Komentáře k článku

Karl jung 😏 06.03.2018

Akože väčšine stačí IQ 120 ? Akože vážne ? To sú ale kydy 😒. Normálny dospelý človek má podľa tabuliek IQ od 90 do Cca 110.( To som len tak odhadol , presné čísla neviem , ale tak nejako sa to pohybuje) IQ 120 a viac je nadpriemerné, cca do 135 a 140 už začína genialita. Ak má niekto 120 má vysokú pravdepodobnosť vrodených rozumových schopností a ak má odpovedajú s vedomosti aj inteligenciu.. takže 120 je už dosť dobré číslo , a 140 už má len málokto. Takže ak. Niekto nájde niekoho z 120 je obmedzené a nie zrovnávať 120 a140 . A mimochodom múdry človek nemusí mať IQ mimo tabuľky , tak isto ako človek s vysokým IQ nemusí byť múdry. Múdrosť je súhrn IQ , EQ a inteligencie .

Murmus 19.02.2018

Mělo by to být vyvážené, ale hlavně by si měl člověk uvědomit že sám není bez chyby. Možná vzhled na chvilku stačí, ale žijete s někým jen pro to že vypadá dobře, ale v hlavě duto

Hanyna 18.01.2018

Vzhled ano, samozřejmě, ale pokud by měl v hlavě vzduchoprázdno, tak by mě ani trochu nezajímal...

konatovka 17.01.2018

Důležité je obojí.*1*

karamela 17.01.2018

Blbce nebo blbku bychom jistě nikdo nechtěli, ale přece prvotní kontakt se odvíjí od toho, zda se nám protějšek líbí nebo ne. Začít si něco s někým, kdo mě nepřitahuje fyzicky, to si neumím představit. Snad je to východisko z nouze nebo naopak styl zlatokopek. Ale ošklivec, i se zlatým zámkem, by u mne neměl šanci. Když do pekla, tak na pěkném koni.

vivi11 17.01.2018

záleží mi na obojím :-)

snegurka 17.01.2018

Vzhledově by člověk měl líbit.

Kaja 16.01.2018

Podle mého názoru by měl člověk různé potenciální partnery blíže poznat a pak si rozmyslet, s kým si začít. Je to bohužel jenom teorie, zejména, když je člověk mladý, zamiluje se do prvního vola, protože dobře vypadá. A ti demisexuálové skutečně existují, docela mě překvapilo, chlapi, kteří si na sebe od cizí ženské nedají ani sáhnout, ani nesnáší jakékoliv flirtování, jsou maximálně věrní té svoji.

Václav D. 16.01.2018

Myslím, že článek nic objevného neukázal. Ale pravdou je, že mne přinutil se zamyslet nad mnohými mými partnerkami. Obávám se, že vzhled je důležitý, ale pouze pro první fázi vztahu. Má zkušenost říká, že později, až se člověk vzhledu partnera,,nabaží,, a tedy se mu trochu okouká (někdo to nazývá též spadnutí růžových brýlí) přijde na řadu EQ a IQ a pokud toto vztah ustojí, tak má šanci. JInak je to jen trápení a neustálé lhaní si do kapsy. Chtěl bych ještě vzkázat uživatelce, co se rozhodla vzít si muže, co ji nepřitahoval a prožili život bez vášně a teď je osamocena, poté co děti odešly, že tento pocit, by měla i s tím, co by s ním tu vášeň prožila. Každá láska nakonec (v tom lepším případě) skončí jen jako přátelství dvou lidí. Ale někdy se ani to nepovede. Buďte ráda za to, co jste měla - s jiným by to lepší s největší pravděpodobností nebylo - aneb - sousedovic jablka nejsou sladší, jen tak občas na tu dálku přes plot mohou vypadat.

zuko 16.01.2018

inteligence je určitě důležitá, myslím, že důležitější než vzhled. <3

Milada 16.01.2018

Bohužel jsem se řídila radami o důležitosti vnitřních kvalit a o neslušném hodnocení vzhledu. Vzala jsem si za manžela hodnotného člověka ačkoliv mne nepřitahoval.Za celé své manželství jsem s ním neprožila vzrušující sex. Ano, miloval a miluje mne i naše děti, překypuje kladnými vlastnostmi, leč po odchodu dětí již nezbylo v mém životě moc radosti. Zůstala jsem s člověkem, kterého nemiluji a ve věku před důchodem nelze hledat svou lásku. Kdybych to mohla vrátit, určitě bych se řídila především přitažlivostí partnera i kdybych riskovala, že nebude ten nejkvalitnější manžel a táta našich dětí.

Klarka82 16.01.2018

Mám chytrého manžela, vzhled je také v pohodě. Co víc si přát. <3

Beruszka82 16.01.2018

záleží jak si dva rozumí... <3 i škaredí a hloupí mají právo na lásku

Amanita Pantherina 16.01.2018

U hodně mladých lidí je to možná důležité. Nebo u některých chlapů, raději hezkou a blbou, pak jim to leze na nervy. Ale kdo by chtěl hloupé děti, partnera, který nic nevyřídí, dělá ostudu a nedej bože dluhy. Nebo málo vydělá. Na druhou stranu, kdo by chtěl chlapa s IQ 220, který neumí vyměnit žárovku nebo pokaždé při parkování nabourá auto.

helus 16.01.2018

Krásného hlupáka bych nechtěla.

kamila76 16.01.2018

Inteligence není vše - na co je muž s vysokým IQ, když se neumí bavit ve společnosti.

P.J. 16.01.2018

Dobrý den, pro mě je inteligence potenciálního partnera velmi důležitá. K čemu by mi byl někdo, s kým bych si nemohla povídat o zajímavostech ze světa přírody, kultury, historie atd. Takový vztah by byl předurčen k zániku, protože bych si připadala osamělá.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat