Komentáře k článku

Amanita Pantherina 31.01.2018

Brambůrky jsem dlouho neměla. Sice váhu hlídat nemusím, ale ty, které jsem měla naposledy byly tak hnusné, že mě přešla chuť.

Karel Švec, flotech@volny.cz 01.02.2018

Dobrý den, mohla byste prosím vysvětlit, jak dokážu jedním příčným řezem podélně rozříznuté půlky brambory vytvořit úhel 30 st. ? Obrázek ( pokud není jen ilustrační ) ukazuje na PODÉLNÉ dělení hlízy, avšak ( Geometrie 5.tř. ZŠ ...) při dělení podélně rozříznuté hlízy by se dalšími podélnými řezy dosáhlo Vámi uváděných 30. st. úhlů až při šesti dílech ( 5 podélných řezů ) hlízy, neboť polovina rozříznuté hlízy svírá úhel 180 st. Z toho 180 děleno 30 = 6 Pokud se pletu, rád se nechám poučit Děkuji. K. Švec

Amanita Pantherina Karel Švec, flotech@volny.cz 01.02.2018

Pane Šveci, v redakci brambory nikdo nekrájel, všechno mají stažené a opsané (někdy i špatně) z internetu. Takže u nich bych tipovala to, že je napadne, že asi nepíšete o teplotě vzduchu, když tam uvádíte stupně. Ale když rozkrojíte brambory podélně na poloviny a ty podélně na 3 díly dostanete přibližně podobný tvar.

helus 01.02.2018

Brambůrky mám velmi ráda.Občas si je dopřeji.

konatovka 01.02.2018

Brambůrky vůbec nekupuji, to není na můj způsob stravování.:-O

Brigita 02.02.2018

Proč nepojmout pečení smažení matematicky,že?Ale vše je jednoduché pro ty co jsou v kuchyni"aspon trochu doma". A sice -Nakrájet podélně na šestiny,či osminy,bud péci na plechu,pekáči v troubě nebo zvolit druhý způsob,fritovat v čerstvém !oleji.Dosáhnu luxusně křupavých bramborových měsíčků citronově žluté barvy..Článek je o voze a hlasování dole o koze.Ví vůbec ti co se vyjadřují o čipsech ,lupíncích že článek je o něčem jiném???O PŘÍLOZE..Úpravě brambor... KOnatovka--Nekupovat brambory-a to jako kuchař jehož domácnost má více členů mohu ?Mohu natolik omezovat a ochuzovat pestrou stravu muži ,,dětem,babičce,,mohu ochuzovat své strávníky o desítky a desítky pokrmů z brambor ,které vypsat vydá na hodiny.

Já si ráda něčeho zobnu, co jsem si oblibila tak zeleninové chipsy řepovy si dělam doma

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat