Komentáře k článku

Hanyna 20.03.2018

Fotíme často, nejčastěji děti<3 o profi focení se ale mluvit nedá*4*

Jirka 19.03.2018

...článek sice vyznívá velice optimisticky, ale ono to tak není...Je pravda, že nemusím mít aparát za 100 000,-, i s průměrným přístrojem lze vytvořit dobrou fotku...Ale zpátky ke článku...vše co je tam napsáno je pravda to ano...ale myslet si, že po přečtení článku vezmu aparát, vyrazím ven a vracím se s kupou perfektních fotografíí je naprostá utopie a v podstatě i nesmysl...Bude možná trvat roky, než budou mít Vaše snímky relativně tu "profesionální" kvalitu...Takže pozor na zklamání, které Vás může a asi i bude očekávat z návratu z procházky...

Amanita Pantherina 19.03.2018

Profesionální fotografové na to mají profesionální fotoaparát. Těžko budu mastit mým Canonem za 4 litry profesionální fotografie. Fotím na cestách a dění v rodině.

konatovka 19.03.2018

Selfie jsem nikdy nefotila, ani fotit nebudu.:-O

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat