Nejšílenější příchutě zmrzlin. Dáte si slaninovou nebo z mateřského mléka?

25.06.2018 | Zajímavosti

Stojíte u stánku se zmrzlinou a vybíráte si v nepřeberném množství ovocných zmrzlin. Většinou to skončí jedním vanilkovým kopečkem a druhým čokoládovým, děti samozřejmě odcházejí se „šmoulí“ zmrzlinou. Už jste ale někdy narazili na rybí, slaninovou nebo koňskou? I takové totiž existují.

Slaninová s papričkami

Slanina se ideálně kombinuje s mnoha dalšími příchutěmi. Třeba v Texasu je populární voňavá slaninová zmrzlina vylepšená pěkně pálivým chilli. V Chicagu můžete ochutnat slaninovou zmrzlinu s příchutí kajenského pepře a javorového sirupu.

Zmrzlina s příchutí koňského masa

Někteří lidé berou výrobky z koňského masa jako delikatesu a jiní je považují za nepoživatelné. Přesto ale existuje zmrzlina s příchutí koňského masa a můžete ji koupit ve stánku specializovaném na koňské maso.

Vánoční stromek se sardinkou

Japonsko je zemí neobvyklých chutí a narazíte tu na spoustu zmrzlin s neobvyklými příchutěmi. Ovšem příchuť vánočního stromečku se sardinkou je vskutku neobvyklá.

Příchuť mateřského mléka

Když londýnská zmrzlinárna vyšla na trh se zmrzlinou s názvem Baby Gaga, způsobila velký rozruch. Vyrábí se z čerstvého mateřského mléka a je s příchutí vanilky a citronové kůry.

Humrová zmrzlina

Zmrzlina s humrovou příchutí jistě zachutná milovníkům tohoto jídla. Chutná totiž prý přesně jako čerstvý humr. Zajímalo by nás, zda se použitá ingredience odrazí také na ceně kopečku.

Zmrzlina s příchutí kravského jazyku

I takovou si můžete koupit. Nutno podotknout, že hovězí jazyk je výborná pochoutka, ovšem ve formě zmrzliny bychom ho nejspíš mít nemuseli. Třeba najde své místo mezi milovníky uzenin.

Příchuť uhlí

Nová kalifornská cukrárna přišla s točenou zmrzlinou s příchutí uhlí. Jak název napovídá, zmrzlina je skutečně vyrobena z aktivního uhlí a je černá jako noc. Oficiální název je „Black Roses“, ovšem mladí ji často přezdívají „Goth“. Zřejmě po gotickém hnutí, pro které je typická černá barva.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat