Nejhorší filmy všech dob. Je mezi nimi váš oblíbený?

15.09.2018 | Zajímavosti

Natočit skvělý trhák vyžaduje nejen spoustu peněz, ale také talentu a kvalitní herce. Ne vždy se podaří, aby se sešly všechny tyto faktory na jednom „placu“ a podle toho pak celý film vypadá. Které filmy jsou podle diváků nejšílenějšími propadáky v dějinách lidstva?

Titanic II

O sto let později od katastrofy Titanicu č. 1, vyplouvá do vod Tichého oceánu jeho kopie č. 2. Až neuvěřitelná shoda náhod vykreslí novému nástupci stejný osud jako jeho předchůdci. K čemu bylo nutné investovat miliony do natočení prakticky stejného filmu, opravdu netušíme.

Evoluce

David Duchovny a Julianne Moore bojují proti rychle se rozmnožujícím mimozemšťanům, kteří se vylíhli z meteoritu, který dopadl na zem. Po veškeré snaze zlikvidovat vesmírnou havěť za pomoci armády, se uchylují k zoufalým snahám, které k překvapení všech zabírají. Mimozemšťany se jim podaří vyhubit pomocí šamponu. Pokud film sponzoroval slavný výrobce kosmetiky, nutno podotknout, že to musela být opravdu drahá reklama.

Herkules 3D

Novodobý Herkules, toužící poznat opravdový svět, uprchne z Olympu a dostane se do americké Californie. Chodí do dnešní školy a v mezičase bojuje s Mardukem, aby uchránil čest svého otce. Neskutečná slátanina, která mnohdy nedává smysl, si na žebříčku oblíbenosti vysloužila pouhých 6 %. Ubohé.

České propadáky

Mezi nejméně oblíbené filmy české tvorby patří podle diváků rozhodně Byl jednou jeden polda III, Babovřesky, Sněženky a machři po 25 letech nebo také Choking Hazard, kde Dagmar Patrasová neváhá ochutnat lidský mozek, po okolí pobíhají zombie myslivci, zatímco v hotelu uprostřed lesů probíhá seminář o smyslu života.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat