Komentáře k článku

Pave Macho 13.11.2018

Je na tom dost pravdy, osobně si také myslím, že ženy si jen myslí že jsou v multitaskingu lepší, ale podle mě je to jen dělání více věcí naráz a žádnou pořádně. To muž zvládne taky, ale na rozdíl od ženy se tomu vyhýbá, protože chce dělat raději jednu věc a pořádně a neplýtvat silami a efektivitou jako ženy.

aster Pave Macho 14.11.2018

Jsou lidé, kteří zvládají dělat pořádně dvě nebo tři věci současně a lidé, kterým vyhovuje soustředit se jen na jedinou věc - jestli se jedná o muže nebo ženu není podstatné, podstatná je ta schopnost a podle mně to s pohlavím nesouvisí. Je taky třeba vzít v úvahu další faktory (třeba únavu), které můžou tuto schopnost ovlivnit.

konatovka 10.11.2018

Slyším to tomto poprvé, doposud jsem o tom neslyšela.:-O

xxkouckaxx 09.11.2018

páni vědci byli betonově mužského pohlaví :-p já opravdu neznám chlapa , který dokáže dělat dvě věci najednou , ale žen spoustu a tím opravdu nijak neshazuji schopnosti mužů , prostě to tak je

glady 09.11.2018

multitasking...ani nevím, co to je

nea 08.11.2018

Vše je individuální, každý jsme jiný, každý máme jiné schopnosti a možnosti, každý zvládáme jiné množství věcí najednou.

Spekoun 08.11.2018

Ale ale zahodime tisice vedeckych studii protoze nejaky deti na univerzite udelali pseudovedecky vyskum na 10 lidech a tvrdi opak ? Pro Genderovou propagandu dostatecne ze. Reknu to co vzdicky TAHNETE VY NEOMARXISTICKY KOUMOUSI NEKAM. Jednou sme vas vyhnali udelame to znova a tentokrat to sametove nebude.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat