Podivné posedlosti: Tisíc koček nebo sbírání děsivých panenek

14.02.2019 | Zajímavosti

Lidé mají různé zájmy. Sbírají známky, neodolají kvalitnímu vínu nebo jídlu, jiní skáčou s padákem. Některým lidem ale tyto „obyčejné“ zájmy nestačí. Jsou mezi námi tací, kteří jsou doslova posedlí tak kuriózními zálibami, které si většina z nás nechce představit ani jako noční můru.

Posedlost klauny

V texaském městě Corpus Christy žije páreček, na který byste v noci narazit nechtěli. Mají slabost pro klauny, ale ne jen tak ledajaké. Jistě jste již někdy viděli horory, kde zkrvavený klaun s šíleným výrazem ve tváři honí s nožem v ruce vystrašené oběti. Přesně tímto se inspiroval i mladý pár, který ačkoli přes týden nevykazuje žádné známky odlišnosti od svých spoluobčanů, v době osobního volna přeměňuje svoji vizáž na děsivě vyhlížející monstra. Jejich dům je plný kostýmů, make-upu, umělé krve a jiných, hrůzostrašně vyhlížejících doplňků. Takto převlečení běžně chodí po městě a účastní se večírků, nikoli však jako zlatý hřeb večera, nýbrž pouze za účelem setkání s přáteli, kteří absolutně netuší, jak pod maskami vůbec vypadají. Opravdu děsivé, že?

Posedlost kočkami

Mít doma kočku nebo dvě není celkem nic neobvyklého. Umíte si ale představit, že byste jich měli doma tisíc? My také ne. Přesto se takoví milovníci mezi námi najdou. Linea je dáma středního věku žijící v Californii, kde vlastní velký rodinný dům, který sdílí s velmi početnou partou kočičích miláčků. Její zlatíčka mají absolutní volnost, co se týče pohybu po jejich společném království. Posedávají na lince, spí v posteli, skříních, ve vaně, chodí po zahradě a jsou doslova všude, kam se podíváte. Není divu, že si sousedé stěžují na hluk a zápach, který se z jejího pozemku line. Inu, i tak může skončit traumatický rozvod. Zbavíte se manžela a pořídíte si pár kočiček, no ne?

Malé nehybné mrtvolky

Sbírání panenek je poměrně rozšířené. Porcelánové i realistické panenky vyhledávají nejen malé holčičky, ale také dospělé ženy. Jednu takovou byste našli i ve státě New York. Její sbírka čítá přes pět set kusů. Ovšem pokud byste hledali roztomilé tvářičky, hledali byste marně. Její panenky jsou totiž groteskní verze zombie, upírů a démonů. Krvavé pusinky, černé díry místo očí, šedá pleť… Doslova jako z hororu. Marilyn je dokonce vozí v kočárku na procházkách, bere je do obchodů a pořizuje jim oblečení. Doma si s nimi povídá a hraje. Jeden by řekl, že jde o nějaký zvrácený druh kompenzace za skutečné děti. Ovšem i ty Marilyn má. Žije spolu s nimi a panenkami pod jednou střechou a jak se zdá, její rodině tato posedlost zvláštní nepřipadá.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat