Komentáře k článku

helus 08.04.2019

Myslím,že ženy i muži jsou na tom stejně.

Siraellen 07.04.2019

zajímavá úvaha

ovace 07.04.2019

zatím jsem nad tím nepřemýšlel

nea 07.04.2019

běžte se věnovat něčemu užitečnému a nepište tady nepodložená tvrzení

Jura 07.04.2019

Proč má stále někdo problém s tím že ženy a muži myslí jinak.

aster Jura 07.04.2019

Protože na obou stranách existuje řada zakomplexovaných pitomců. Normální muži a ženy toto neřeší. :-) Přitom by bylo zajímavé zjistit, jak to s tím "rozdílným" myšlením doopravdy je, jenže jak při takovém výzkumu eliminovat vliv rodiny, prostředí a výchovy vůbec - protože ve hře je spousta po generace zažitých stereotypů, které ovlivňují zejména děti a v mnoha případech jim doslova určují způsob myšlení a tím i životní dráhu.

aster 06.04.2019

Takže u chlapců se lépe programují stereotypy jako např. voják, sluha, otrok...zajímavé :-)

Mrakomor aster 06.04.2019

Doporučuji Vám nastudovat si vědecké metodologie a zaměřit se primárně na logické dedukce, očividně v nich totiž pokulháváte.

aster Mrakomor 07.04.2019

NEPODLOŽENÉ závěry tvrdí: "chlapci jsou ke změnám prostředí náchylnější, než dívky" a "ze studie vyplývá, že mozek mužů je po narození náchylnější k programování působením vlivů z okolí" když už pominu ten zbytek, čím se voják muž nejvíce liší od vojáka ženy, kromě fyzické kondice? :-p jste legrační

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat