Komentáře k článku

Siraellen 23.04.2019

nemám velké sebevědomí

Luu 22.04.2019

Mně je líto všech, kteří její krásu nevidí! Podle jakých norem a kdo určuje co má být krásné a co ne? A kdo z nás může při pohledu do zrcadla říct, že je krásný pro všechny? Pro sebe možná, ale pro jiného může být i ta nejopěvovanější modelka "ošklivá". A kolik lidí se "vylepšuje", protože sami se sebou nejsou spokojeni i když pro jiné jsou" hezcí či krásní"! Stejně tak je to i uměním, filmy a se vším co nás obklopuje! Každý si to své "krásné" najde ať se mu vnucuje co chce viďte? Dejme jim šanci! Nejsou jiní, jen nezapadají do "stádečka" svým vzhledem, postižením...a třeba ani nechtějí! Já jim fandím a obdivuji!

aster Luu 24.04.2019

Kdo ty normy určil a proč? Vnímání krásy existuje asi tak dlouho jako lidstvo samo a v průběhu věků se mění. V této době nastoupil trend abnormalit - stejně jako byla v jistém smyslu kdysi abnormalitou Twiggy - pak se na dlouhou dobu stala měřítkem krásy chlapecká hruď a vychrtlá postava - ženy, které měly prsa a zadek byly prostě out. Kolik dívek a žen na to doplatilo zdravím a ještě doplácí. Líbilo by se vám, kdyby vám móda nařizovala namalovat si po těle fleky? Protože ať se vám to líbí nebo ne - to klidně může přijít...

xxkouckaxx 22.04.2019

je mi líto co kvůli tomu musela vystát , ale modelku si představuji opravdu jinak

aster xxkouckaxx 22.04.2019

Mám stejný názor. Celý život žiju v domnění, že modelka musí být krásná, ale to, co poslední dobou pochoduje po molech, to je děs. A to už neberu v potaz tento případ, nebo modelku černošku s poruchou pigmentu, či dívku s Downovým syndromem...

Marika Brunn 22.04.2019

Jsi krásná a silná žena,,,jedinečná!,,,přeji ti ať tvé sebevědomí jen roste-"drž se Mariko!"

konatovka 22.04.2019

Moc jí obdivuji, neměla to jednoduché, než se stala modelkou. :-O

HONZÍK 22.04.2019

Já bych taky něco na těle určitě našel,tak vážně nevím proč nejsem modelka.

ovace 22.04.2019

důležitá je také vnitřní krása

Dea 22.04.2019

Dnešní doba je v tomto divná. Čím větší nenormálnost, tím více se vynáší, obdivuje. Kdo se chce dívat na flekatou modelku, nebo na tu s downovým syndromem a pod.? Člověku jich může být líto, ale to je asi tak všechno. Jsou úchylní ti, kteří se takto vystavují, i ti, co je propagují. Hnusná doba.

nea 22.04.2019

Velice nepříjemné.

meister hnusu 21.04.2019

Fuj tajbl,to je vrchol pejzatci podporované dekadence,čím odpornější,hnusnější,čím větší úchyl nebo buzerant,tím lépe,to je prej IN,jak stupidní,jeden by blil.Kdy tahle prašivá úchylná doba skončí??

TomTom 21.04.2019

Vždy si myslím, že nejdůležitější je vnitřní krása. Sympatická holka.

Katka 21.04.2019

To si mají především poslechnout rodiče co mají děti, jasně popsáno, šikana utichla když vyšla školu. Rodiče styďte se, neumíte vychovat děti aby si neubližovali, kdo tu šikanu ve školách bude konečně řešit? A učitelé o ničem samozřejmě nevěděli. Tady vidíte kam vede naše lhostejnost k nejmenším. Rodiče chtějí mít doma sebevědomí prevíty, a tak je vychovávají. Kdo je z dětí citlivější je pak od okolních dětí šikanován. Je mi z některých rodičů na zvracení…..

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat