Komentáře k článku

Libuš 12.05.2019

Na nákup mám látkovou tašku, igelitky nepoužívám, ale sáčky na pečivo ano a i několikrát. Když jsou už nepoužitelné, jdou do separovaného odpadu, též všechny kelímky atd. Nechápu, proč ty kontejnery lidi pořádně nevyužívají a popelnice jim "přetéká".

nea 12.05.2019

Omezila jsem používání igelitových sáčků. Igelitové tašky nepoužívám vůbec.

Vlastík 12.05.2019

Opravdu vědci dlouho varují před omezením používání plastů??? Asi ještě nic nepochopili

Alena Vlastík 12.05.2019

Drahá redakce!!! Opravte si prosím výše zmíněnou větu z prvního odstavce!!!

Siraellen 12.05.2019

igelitky nepoužívám vůbec

ovace 12.05.2019

na nákupy pouužívám plátěnou tašku

xxkouckaxx 12.05.2019

za dob zlých komárů nám vše v obchodech balili do papírů a nikomu to nevadilo , dnes když chtějí v obchodě jít s dobou , tak Vám buď naúčtují nehoráznou sumu za igelitový sáček nebo vám strčí zboží bez obalu :-P používat znovu rozložitelný papír asi ještě nikoho nenapadlo >:(

aster xxkouckaxx 12.05.2019

Ono to v tom papíru bylo lepší - aspoň se to nezapařilo - hlavně salám apod. Ale jak řešit maso v mrazáku? Krabičky jsou sice fajn, ale na maso poněkud nepraktické - tady bohužel vedou sáčky.

aster 11.05.2019

Ty rozložitelné igelitky mě svého času pěkně vypekly! Máme velkou vestavěnou skříň a věci v zadní části vždycky trochu načichnou a tak jsem ty věci nacpala do igelitek. Po pár měsících (byly to letní věci) mě málem trefil šlak - igelitky se rozpadly na různě malé švance a vůbec nejhorší ze všeho bylo, dostat ten binec z věcí *10*

kamila76 11.05.2019

To bych nečekala.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat