Komentáře k článku

konatovka 29.09.2019

To je špatné konstatování, žížaly jsou v přírodě velmi důležité. Jako dítě si pamatuji, že jich bylo po dešti spoustu a dnes se moc nevidí. Je to smutné. Plastům se snažím vyhýbat, ale přesto jich je na světě velké množství a ničí tak přírodu.:-O

Jura konatovka 29.09.2019

U nás je jich dost a pořadné, ověřeno při dnešní práci na zahradě, jako bonus jsem malou odnaučil bát nebo lépe řečeno připoměl jsem jí že se žížal nebojí protože ostatní holčicky ve školce piští u každé ploštice natož žížaly a njak se tim nakazila.

aster Jura 01.10.2019

Taky jsem zatím nezaznamenala výrazně méně žížal - záleží na počasí - když je delší dobu sucho, žížaly jsou zalezlé a vylézají v okamžiku, kdy zaprší... Ale tomu průšvihu s mikroplasty bych věřila - do budoucna to bude obrovský průšvih, protože přestat okamžitě používat všechno, co přispívá k šíření tohoto problému, je téměř nemožné.

Zprávy o ničení přírody jsou na denním pořádku. Proč se s tím tedy něco neudělá? Neudělá, protože je to dobrý byznys. Ti boháči žijí dneškem, bezohledností ... Plasty jsou všude a přibývá jich. Už snad jen chleba a rohlíky zbývají zabalit do "igelitu"!

assaly 29.09.2019

Všechno je balené po pidimnožství do maxiplastových obalů. Moc to nejde, vyhýbat se tomu...

kamila76 29.09.2019

Když se jdu projít do přírody, je poznat, že tam byl již někdo přede mnou.

xxkouckaxx 30.09.2019

šlak by mně trefil když vidím všude , včetně lesa poházené plasty >:(

glady 30.09.2019

plasty jsou zkáza přírody

nea 02.10.2019

Třídím poctivě odpad a v přírodě se chovám zodpovědně. Nevyhazuji odpadky tam, kde se nemá.

sofie 02.10.2019

já se snažím odpad třídit a kupovat méně plastu,asi by to šlo lépe,ale to postupem času určitě dopiluji. Nejvíce nesnesu,když jsou lesy plné odpau,proboha proč to lidi děláte??!!! Takové krásné místo a ničit ho..

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat