Komentáře k článku

nea 23.11.2019

Vy zas plácáte nesmysly. Mě matematika vždy bavila a byla jsem v ní na rozdíl od učení jazyků výborná. A to samé fyzika.

aster nea 23.11.2019

Mě vždycky baví, jak se různí pavědci snaží prokázat, jaký je rozdíl v uvažování žen a mužů - a přitom už od mala holčičkám všichni cpou panenky, kuchyňky a růžové hadříky :-P a když holka projeví zájem spíše o auta anebo stavebnice, považují ji za divnou...naštěstí se to mění - sice pomalu, ale přece. Stejně tak se směju tomu, že prý ženy nemají orientační smysl a prostorovou představivost - ve skutečnosti je to všechno 50 na 50 - jenže chlapi se to kolikrát bojí přiznat, protože by byli k smíchu - blbcům určitě. ale ti se stejně budou smát všemu. Matiku jsem měla ráda a fyziku jsem si vybrala jako čtvrtý maturitní předmět.

Jura aster 25.11.2019

Já mám kluka i holku, maj společný pokojík a tak si hrajou se vším co je k dispozici, že kluk občas vozí kočku v kočárku a holka dělá vláčky z lega neřeším, ať si hrajou s čím chtějí. Možná může nastat problém když je dítě jen jedno nebo víc stejného pohlaví, pak třeba rodiče nenapadne těm holkam koupit lego s autíčky ale samé domečky pro panenky (muj kluk miluje domečky pro panenky).

aster Jura 25.11.2019

Já jsem si s tím zažila pár problémů - nejen doma. Ve školce bylo autíček i stavebnic dost - ale jen pro kluky - což jsem nechápala. Doma se ze mě babka snažila udělat holku - jenže panenky mě nebavily a stavebnice nebo autíčka jsem nedostala - tak jsem panenky přivázala venku ke stromům a střílela jsem po nich vlastnoručně vyrobeným lukem a šípy - babku málem trefil šlak :-) Já bych to taky neřešila - každé dítě je jiné a nevidím nic špatného, když si chce kluk hrát s panenkama nebo holka s autíčky - proč ne.

helus 22.11.2019

Matika mě nikdy nešla.

aster 22.11.2019

Od dětství nám do hlavy tlačí více nesmyslů a bohužel spousta lidí tomu věří. Lidé všeobecně nemají matematiku v lásce, protože v ní hledají složitost, která tam není. Problémy začínají na základní škole - většina učitelů neučí, jen papouškuje a o počtech (matematikou se to na ZŠ nazývat nedá) to platí především.

Jura aster 22.11.2019

A nebude se z ní ani maturovat, co kdyby náhodou njaký protekční spratek byl uplně dutej a neprolezl, což je v matematice snadno protože tam se nic neokecá, správný výsledek je jen jeden a stejný teď jako za sto let.

aster Jura 22.11.2019

To je ten největší zločin, který spáchali na našem školství - už tak je dost mamlasů, kteří nejsou schopni spočítat plochu nebo objem a myslí si (inženýr ekonom), že hektolitr má tisíc litrů - což je všechno učivo základní školy. Matiku umět nebudou, zato budou umět říct v několika cizích jazycích "jsem blbec" - nu což, taky užitečné *8*

Siraellen 21.11.2019

matematika není má silná stránka

ovace 21.11.2019

není to moje parketa

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat