Komentáře k článku

Siraellen 10.12.2019

těším se hlavně na klid a pohodu

ovace 10.12.2019

nejvíce se těším na jídlo a domácí pohodu

Jura 09.12.2019

Nejsem ekolog ale ty hory plastu co vyprodukujou vánoce už mi začínají dost vadit a to nemyslím jen plastové obaly ale i takové ty levné hračky z šizeného plastu co nic nevydrží. Zavedl jsem málo hraček ale kvalitních. Od kámoše maj děti traktor na zahradu co on dostal od někoho kdo ho dostal, děda mu koupil "stejný" aby měly nový, ten nový je po roce na odpis.

aster Jura 10.12.2019

Právě nedávno jsme se synem prohrabávali půdu - hledali jsme jeho staré hračky, mj. dřevěné kostky - to ani nevím, jestli se dneska dá ještě sehnat. A taky chevu - musí se umýt, ale bude jako nová - plné tři velké kýble - nezávidím mu to mytí...dnešní hračky jsou děsné i na pohled - mašinky s vykulenýma očima nebo barevné příšerky, o kterých člověk neví, co to má představovat...

Jura aster 11.12.2019

Klasické kostky jsem koupil a jsou plastové, tím netvrdím že nejdou sehnat jen jsem si prostě naběhl. Třeba by ta Cheva šla vyprat, Lego jde jak se mnohokrát omylem ukázalo. S tím vláčkem jste mi připoměla jeden kam se dávají děti za 10 kč vrtět, byl růžový protože se jednalo o mutanta vláčku s prasetem a různě z toho trčely prasata různých velikostí. Kdyby záběrem na něj začal film vím že je to horor a vláček bude ty děti žrát.

konatovka 09.12.2019

Velmi zajímavý článek. Každé Vánoce kupuji pouze vhodné dárky a někdy i za cenu, kdy se vzájemně předem dohodneme.*1*

helus 09.12.2019

Miluji Vánoce.Rodinka se sejde,samé dobroty,a dárečky,kdo by se netěšil?

nea 09.12.2019

Na Vánoce se moc těším i když už jsem stará bába.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat